Λίγες φάσεις και μέτριο θέαμα είχε το τοπικό ντέρμπι του Β1′ ομίλου μεταξύ ΑΣ Άγρα και Μακεδονικού Έδεσσας. Οι δύο ομάδες πρόσεξαν πρώτα να κρατήσουν ανέπαφες τις εστίες τους και με σωστή αμυντική λειτουργία τα κατάφεραν, εξουδετερώνοντας τις αντίπαλες επιθέσεις.
url-defaf2abcd5027d4e9932203acdb1e50.1
Στο πρώτο ημίχρονο ο Μακεδονικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασε πολύ κοντά στο να σκοράρει στο 41′ όταν, μετά από σέντρα του Καραγιάννη Β., ο Τζηκόπουλος πετάχτηκε στην περιοχή του Πέτκου Ε., αυτός απομάκρυνε ασταθώς και ο Προμογιάννης Δ., σε κενή εστία από πλάγια, έστειλε την μπάλα άουτ. Για τον Άγρα η πιο σημαντική ευκαιρία ήταν με τον Σκούλη στο 44′ όταν το ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε με υπερένταση ο Πουρδάνης. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακεδονικός απείλησε με τον Τζηκόπουλο στο 58′, ενώ στο 67′ θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι στο μαρκάρισμα του Χαμλίδη πάνω στον Ρέτζια. Ο Άγρας θα μπορούσε να σκοράρει στο 49′ και το 80′ με τον Σκούλη αλλά και στις δύο φάσεις δεν μπόρεσε να νικήσει τον σταθερότατο Πουρδάνη. Στο τελευταίο 10′ ο Άγρας έβγαινε διαρκώς στην κόντρα αλλά η άμυνα του Μακεδονικού είτε σταματούσε τις αντίπαλες προσπάθειες, είτε έβγαζε οφσάιντ τους επιθετικούς του Άγρα.
Η διαιτησία των Μπουρλούτσκι-Μίσκου-Βασιλειάδη δεν απέφυγε τα λάθη αλλά είχε να αντιμετωπίσει πολλές δύσκολες φάσεις.
ΑΣ Άγρας (Τσιρόγκας): Πέτκος Ε., Παπαθανασίου, Μελέτης, Τζούλης (46′ Γκέλος), Κιοσές (56′ Γιαννούσης), Πασλαμούσκας, Σκούλης, Χαμλίδης, Κατικαρίδης, Τσώνης, Αποστόλου.
Μακεδονικός Έδεσσας (Πατετσίνης Αθ.): Πουρδάνης, Καραγιάννης Β., Βαρτέσκας, Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Ν., Καλογιάννης, Γάτσης (26′ Παπαδόπουλος λ.τ.), Πέτκος, Προμογιάννης Δ. (71′ Στόλης), Ρέτζιας (90′ Ζαχαριάδης), Τζηκόπουλος.

http://makedonikosedessas.blogspot.gr/2015/12/blog-post_21.html