Θριάμβευσαν για ακόμα μια φορά οι αθλητές του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ και μάλιστα σε διεθνή επίπεδο στο 6ο HEREYA TROPHY που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας μεταξύ 1200 αθλητών με πρωταγωνίστριες χώρες την Ελλάδα και το Ιράν. Ο Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχε με 7 αθλητές εκ των οποίων οι δύο με την επίλεκτη ομάδα της Ενωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος και κατάφεραν 1 χρυσό 2 αργυρά και 1 χάλκινο. Συγκεκριμένα την 1η θέση βρέθηκε με ευκολία η Φαρμούζη Κυριακή που αγωνίστηκε στην κατηγορία των -62 κιλά νεανίδων και πέρασε άνετα και τον τελικό με 6-0 υπέρ της Σκοπιανής αντιπάλου. 2η τιμητική θέση για την Παπαδοπούλου Κυριακή που αγωνίστηκε στα – 68 κιλά νεανίδων και αν και την ταλαιπωρούσε κρύωμα και δε βρεθηκε σε πολύ καλή ημέρα καταφερε να κάνει τρείς αγώνες εκ των οποίων ηττήθηκε με 4-2 ατο τελικό.
12341067_949685118434377_2370707340891249993_n
Ωστόσο η συνεχή ανοδική πορεία της μας αφήνει να ελπίζουμε πολλά για την ερχόμενη χρονιά! Επίσης 2η θέση για τον Χατζηιωαννίδη Γιώργο που αγωνίστηκε ως μέλος της επίλεκτης ομάδας της ΕΤΑΒΕ στην κατηγορία των -61 κιλά παίδων. Ο Χατζηιωαννίδης βρέθηκε σε πολύ καλή κατάσταση, έδωσε τρεις συναρπαστικούς αγώνες χάνοντας όμως τελευταία στιγμή τον τελικό με τον Ιρανό αντίπαλο και μάλιστα αφού είχε προβάδισμα 6-1. Το καλύτερό της εαυτό εδωσε η Μπαλδάρη Ελένη δείχνοντας ιδιαίτερη πυγμή στην κατηγορία των +68 κιλά Νεανίδών ανεβαίνοντας το τρίτο σκαλί του βάθρου μετά απο δύο αγώνες! Ενώ χωρίς διάκριση συμμετείχαν ο Μπινιόλας Στέφανος που είχε να αντιμετωπίσει από τον πρώτο αγώνα τον αρκετά ψηλότερο του Βουλγαρο αντίπαλο και η Μαλίγκα Έλενα που δεν βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και οι δύο αγωνιζονται για πρώτη φορά στην κατηγορία και αξίζουν τα συγχαρητήροια για την προσπάθεια τους. Ενώ με την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ συμμετείχε και ο νεαρός τότλης Ιωαννης στην κατηγορία των -49 κιλά παίδων που αν και προσπάθησε αρκετά δεν τα κατάφερε και έχασε 4-2 από τον πρώτο αγώνα. Με 4 διεθνή μετάλλια λοιπόν έκλεισε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για τον Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ ανταμοίβοντας έτσι τους κόπους αθλητών και προπονητών που αξίζουν συγχαρητήρια.
Την ομάδα συνόδεψε ο προπονητής του συλλόγου κ. Μπιρόζης Πέτρος. Από την άλλη η επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ έλαβε την 1η θέση στη κατηγορία των παίδων/κορασίδων με προπονήτρια την Εδεσσαία προπονήτρια Μπιρόζη Αναστασια και τους: κα Ορφανίδου, κ. Τόρη, κ. Μανουσακίδη, κ. Αλμασίδη, κ. Εφραιμίδη και κ.Αλβανίδη. Ο Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ σας εύχεται καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία και ευημερία.