Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, οδήγησαν στη σύλληψη 2 ημεδαπών, ηλικίας 27 και 37 ετών, τη στιγμή που παραλάμβαναν ναρκωτικές ποσότητες, από σημείο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.
1
Ειδικότερα, χθες (14-12-2015) το απόγευμα, οι παραπάνω 2 άνδρες, επιβαίνοντας σε όχημα ιδιοκτησίας του 27χρονου, προσέγγισαν σημείο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο ύψος του Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης και παρέλαβαν ποσότητα ναρκωτικών με ηρωίνη, συνολικού βάρους 521 γραμμαρίων, που ήταν κρυμμένη σε πινακίδα σήμανσης.

Τα δύο άτομα συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς που επιτηρούσαν τον χώρο και κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών, όπως και το όχημα στο οποίο επέβαιναν, καθώς και 2 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.
2
Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας εντοπίστηκε σε άλλο σημείο της Εθνικής Οδού, ακόμη μία συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης βάρους 678 γραμμαρίων, χωρίς ωστόσο να προσέλθει οποιοσδήποτε να την παραλάβει, η οποία και κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.