Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) ξεκινά τις προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις της εορταστικής περιόδου.
χωρίς τίτλο
Φέτος για πρώτη χρονιά, υπάρχει πρόθεση για τη δημιουργία ενός Χριστουγεννιάτικου Χωριού το οποίο θα χαρίσει πολλά χαμόγελα και θα προσφέρει ένα άκρως εορταστικό κλίμα σε ολόκληρη την πόλη. Με παράλληλες εκδηλώσεις και τη συμμετοχή συλλόγων και άλλων τοπικών φορέων, που θα δώσουν τη δυνατότητα συμμετοχής και συνεργασίας. Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που να αρμόζει στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε μέσα απ’ όλες αυτές τις δράσεις όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας που το έχουν πραγματική ανάγκη.
Για να πραγματοποιηθούν όμως όλα αυτά, είναι πολύ χρήσιμες οι δικές σας ιδέες, τις οποίες μπορείτε να καταθέσετε στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Α. ή στα τηλέφωνα 2384024772 και 2384024761.
Παράλληλα, καλούνται όλοι οι Σύλλογοι, φορείς και πολίτες της περιοχής μας που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, να παρευρεθούν στην πρώτη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί …………
Το «κλειδί» για την επιτυχία όλων αυτών των εκδηλώσεων, κρύβεται μέσα σε δύο λέξεις: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ! Γι’ αυτό κανείς δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος. Το σύνθημά μας για το 1ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Αλμωπίας: «ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ»!