Μόλις στο 3′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Παρτσανάκη Α. με κεφαλιά μετά από φάουλ. Ο Μακεδονικός προσπάθησε να ισοφαρίσει στο 8′ αλλά το σουτ του Τζηκόπουλου εξουδετέρωσε ο Γιαγκίνης. Στο 27′ το σκορ έγινε 2-0 από τον Αμπάρη, σε μια φάση που ο επιθετικός της Σωσάνδρας ξεκίνησε από εμφανέστατη θέση οφσάιντ. Στο τέλος το ημιχρόνου ο Ρέτζιας έχασε μεγάλη ευκαιρία μέσα από την περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακεδονικός ξεκίνησε με πίεση για να επιστρέψει στο ματς και κατάφερε να μειώσει με τον Καλογιάννη σε 2-1 στο 49′ μετά από γύρισμα του Ράικου. Σταδιακά όμως και πάλι ο Ακρίτας πήρε τον έλεγχο του αγώνα και κλείδωσε την νίκη στο 69′ με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Καραγιάννης Β. και εκτέλεσε ο Στούπης Π. διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Προς το τέλος του αγώνα οι παίκτες του Μακεδονικού προσπάθησαν για κάτι καλύτερο χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Ο Μακεδονικός παρά την ήττα έμεινε ζωντανός στην διεκδίκηση της 3ης θέσης ενώ ο Ακρίτας με τους 3 βαθμούς εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στην Α’ κατηγορία.


Η διαιτησία των Δεμερτζή Χ.-Δαργινίδη-Κύρου ήταν καλή αλλά αντιμετώπισε πρόβλημα με τον έλεγχο των οφσάιντ.
Ακρίτας Σωσάνδρας (Δούμος): Γιαγκίνης, Σαπουντζής Κ., Παρτσανάκης Α., Παλτίδης, Σαπουντζής Σ., Καραγιαννίδης, Στούπης Π., Αμπάρης (87′ Μήντσης), Παρτσανάκης Π., Παρτσανάκης Ν. (83′ Δόσης), Ρακιάρης (56′ Στούπης Χ.).
Μακεδονικός Έδεσσας (Πατετσίνης Αθ.):Γιόντης, Μπουζούρης (46′ Ράικος), Καραγιάννης Β., Βαρτέσκας, Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Ν., Καλογιάννης, Γάτσης, Πέτκος (75′ λ.τ. Καραγιάννης Χ.), Ρέτζιας (46′ Προμογιάννης Δ.), Τζηκόπουλος.

http://makedonikosedessas.blogspot.gr/2016/02/3-1.html