Αλλή μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα του Εδεσσαϊκού καθώς επιβλήθηκε εύκολα όπως δείχνει άλλωστε και το τελικό σκορ, τον Ηρακλή Άσπρου με 0-4. Η ανωτερότητα των Τριαινοφόρων ήταν εμφανής σε όλη τη διάρκεια του αγώνα περιορίζοντας τους αντιπάλους τους σε παθητικό ρόλο.


Ο Εδεσσαϊκός αυτήν τη φορά σε σχέση με τα προηγούμενα ματς μπήκε φουριόζος από την αρχή, έβαλε τη μπάλα κάτω και προσπάθησε να παίξει κυρίως από τα πλάγια με τους Χωραφά και Μεταξά εκμεταλλεύοντας την ταχύτητά τους. Δεν είναι υπερβολή αλλά ως το πρώτο 25λεπτο χάθηκαν τουλάχιστον 5 μοναδικές ευκαιρίες. Πότε ήταν ο τερματοφύλακας και πότε ήταν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή που στερούσαν από την ομάδα του Εδεσσαϊκού να ανοίξει το σκορ. Όλα αυτά μέχρι το 25ο λεπτό όταν ο Χωραφάς έβγαλε πολύ ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Λαφαζανίδης με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο πολύ καλός σήμερα Μπαμπαλής, με φοβερό βολέ από τα πλάγια της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι διαμορφώντας το 0-2 βάζοντας παράλληλα τέλος στα όποια όνειρα των γηπεδούχων για κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Ακολούθησαν και άλλες χαμένες ευκαιρίες που κυρίως χάθηκαν από επιπολαιότητα και σιγουριά για να φτάσουμε στο 44ο λεπτό όπου ο Παλημάνης έδειξε την κλάση του. Ο Γιάννης αφού πέρασε δύο αντιπάλους με αριστουργηματικό πλασέ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 0-3 όπου ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο όπως ήταν λογικό ο Εδεσσαϊκός χαμήλωσε τους ρυθμούς κάνοντας στην ουσία fair play σεβόμενος τον αντίπαλο. Ο Βασίλης Ασλανίδης πέρασε από νωρίς μέσα τα πιτσιρίκια (Βλαβοβίτης, Ρέντι, Μπαμπατζάνης) τα οποία ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα. Μάλιστα στο 85ο λεπτό ο Μπαμπατζάνης πέτυχε και το παρθενικό του γκολ με τα χρώματα των Πρασίνων όταν σε σέντρα που επιχείρησε από τα δεξιά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Ηρακλή Άσπρου γράφοντας το τελικό 0-4.
Γενικά ήταν ένα παιχνίδι που δεν θύμιζε σε τίποτα τις πρόσφατες αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Η αποστολή του Άσπρου αποτελούνταν από 11 ποδοσφαιριστές ενώ εντύπωση έκανε ο άδειος πάγκος των γηπεδούχων.