12751927_10207000154899913_1457322489_oΗ ποδοσφαιρική ομάδα της Ελπίδας Εδεσσας αγωνίζονταν στην Πολυκάρπη για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ. Ώς είθισται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προσήλθαν στα αποδυτήρια του γηπέδου πριν τον αγώνα για να φορέσουν τα αθλητικά τους ρούχα καθώς και για την απαραίτητη προετοιμασία που χρειάζεται ένας ποδοσφαιρικός αγώνας δηλ. [δελτία, φαρμακείο, μπάλες κτλ.] και είναι πολύ φυσικό τα πράγματα να επιστραφούν στα αποδυτήρια του συλλόγου.
Στην επιστροφή της ομάδας απο την Πολυκάρπη μετά το τέλος του αγώνα βρήκαμε το γήπεδο κλειστό. Επικοινωνήσαμε με τους αρμόδιους και η απάντηση που πήραμε ήταν οτί το στάδιο κλείνει το Σάββατο στις 4:00μμ. κάτι που μέχρι τώρα δεν είχε συμβεί ποτέ καθώς δεν ειδοποιηθήκαμε από κανέναν.
Αποφάσισαν δηλαδή οι αρμόδιοι να βάλουν τάξη στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας δίχως καμία ειδοποίηση και καμία προειδοποίηση. Μέχρι τωρα τι κάνατε αρμόδιοι για το στάδιο;
Στο γηπεδο δεν υπάρχουν προβολείς, τα μισά καρεκλάκια είναι σπασμένα, τα αποχωρητήρια αποτελούν εστία μόλυνσης διότι όταν κάποιος τραβάει το καζανάκι τα αποδυτήρια πλημμυρίζουν, ο αγωνιστικός χώρος έχει καταστραφεί και χρειάζονται πολλά έργα. Θα έπρεπε να λύσετε πρώτα τα σοβαρά προβλήματα κι έπειτα να αφήνετε μία ολόκληρη ομάδα δίχως προειδοποίηση από έξω. Λυπάμαι πολύ για αυτήν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί διότι η Ελπίδα είναι ένα ιστορικό Σωματείο και δεν χρήζει τέτοιας συμπεριφοράς.

Μετά τιμής Λεωνίδας Τούσιας Πρόεδρος της Ελπίδας Έδεσσας