«H ισχύς εν τη ενώσει για να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο απ’ ότι το βρήκαμε… και εδώ ξανά μαζί, πάντα φίλοι, πάντα πρόθυμοι… » φώναξαν ολόψυχα η 1η και 2η Αγέλη Έδεσσας και η 4η Αγέλη Συκεών Θες/νίκης, πραγματοποιώντας το όνειρο τους και μαθαίνοντας αμέτρητα μαγικά και ξόρκια στη μεγάλη των μάγων σχολή ,το Λυκόγκουαρτς.
1
Τα 32 λυκόπουλα των τριών Αγελών συναντήθηκαν το διήμερο 20-21 Φεβρουαρίου, στην Έδεσσα και με αφετηρία το Δημοτικό Σχολείο Μεσημερίου, οι μαγικομαχίες άρχισαν!
2
Τι παιχνίδια αλληλογνωριμίας, συνεργασίας και εμπιστοσύνης δοκίμασαν! Τι ταξίδια χωροχρονικά έκαναν στην εποχή του Μ. Αλεξάνδρου και της παλιάς Έδεσσας! Εξασκήθηκαν στις τέχνες, τη ποίηση, τη μουσική! Περιπλανήθηκαν στο διάστημα με οδηγό τα αστέρια , μεταφέροντας τα μηνύματα τους για όσες χώρες είδαν και για όσα ζώα θαύμασαν, επιδεικνύοντας τις γνώσεις και ικανότητες τους σε ένα μοναδικό κωδικό επικοινωνίας ! Και όπως σε κάθε ταξίδι τους, έτσι και σε αυτό, συνοδοιπόροι δίπλα τους οι Βαθμοφόροι «Μάγοι» για τη διατήρηση της υγείας και ασφάλειας τους!
χωρίς τίτλο
Στην επιτυχή ολοκλήρωση της Δράσης συνέβαλλαν σημαντικά και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε από καρδιάς, οι παρακάτω φορείς/επιχειρήσεις και φίλοι μας:
Α/θμια Εκπαίδευση Έδεσσας-Δημοτικό Σχολείο Μεσημερίου για τη φιλοξενία και διανυκτέρευση μας
Επιχειρήσεις Ζλάτη, Γέργη, Γευσηδρόμιο, Τζαφέρης για τη προσφορά των ειδών διατροφής μας
Ευελπιστούμε να συνεχίσουν να υπάρχουν τέτοιοι αρωγοί στις δράσεις και προσπάθειες μας….
……………….. γιατί τελικά…………………
«Ο αληθινός τρόπος για να είναι κανείς ευτυχισμένος είναι δίνοντας σε άλλους ανθρώπους», αρχή που έχουμε πάντα στη καρδιά και στις πράξεις μας, ορμώμενοι τόσο από τον ιδρυτή του Προσκοπισμού BADEN POWELL, όσο και από την Ημέρα Σκέψης (22 Φεβρουαρίου).