Με επιθετική δυστοκία και γενικά μέτρια εμφάνιση ο Μακεδονικός Έδεσσας έχασε με σκορ 0-2 από τον ΠΑΟΚ Περίκλειας Καρατζόβας σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα.
604a68d3a21b71b3adf31d21b5c7e5dfa75a30d70e719b39b41e7a0addcddb3e
Οι βυσσινί παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές και δεν είχαν την συνοχή για να αντιμετωπίσουν την καλά οργανωμένη και γεμάτη πάθος ομάδα της Περίκλειας. Στην αρχή του αγώνα ο Μακεδονικός μπήκε πιο δυνατά και απείλησε με το δοκάρι του Ρέτζια στο 30′ και με σουτ μέσα από την περιοχή του Τζηκόπουλου στο 37′. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν κυρίως με κάθετες μπαλιές να βγουν στην επίθεση και κατάφεραν να σκοράρουν στο 44′ με τον Κοντάκο σε δεύτερο χρόνο αφού πρώτα το σουτ του απέκρουσε ο Γιόντης. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακεδονικός είχε λίγες φάσεις με πιο χαρακτηριστική του σουτ του Ρέτζια στο 55′ μετά την σέντρα του Στόλη. Πάλι όμως η Περίκλεια ήταν αυτή που σκόραρε στο 78′ με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Χότζια. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι άνοιξε με τους φιλοξενούμενους να απειλούν πολλές φορές αλλά ο Γιόντης με καταπληκτικές επεμβάσεις κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Ο Μακεδονικός πλέον κοιτάει στο μπαράζ και περιμένει την αντίπαλό του που θα προκύψει από τον άλλο όμιλο.
Η διαιτησία των Κουκούλη Σ.-Περδίκα-Πίλτση ήταν καλή.
Μακεδονικός Έδεσσας (Πατετσίνης Αθ.): Γιόντης, Σουλιώτης, Πατετσίνης Ε. (60′ Κιουρτζίδης Ν.), Καλογιάννης, Ζαχαριάδης, Παπαδόπουλος (46′ Ροδίντσης), Ρέτζιας (75′ Παπάς), Τζηκόπουλος, Στόλης, Ράικος, Γιώργη.
ΠΑΟΚ Περίκλειας Καρατζόβας: Ντεμπρόβα, Γραικός, Μιγκέλ, Λάσκος, Μίσκος, Παπακούτσης, Παρούτογλου (65′ Σιώρης), Μιχαλόπουλος (57′ Ιωαννίδης), Ματζηρίδης, Χότζια, Κοντάκος.

http://makedonikosedessas.blogspot.gr/2016/03/blog-post_17.html