Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στο Δήμαρχο Τρικάλων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου με αφορμή τη βράβευση της πόλης των Τρικάλων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με το Ευρωπαϊκό Βραβείο για την Εβδομάδα Βιώσιμης Κινητικότητας
anakiklosi_100_medium
Αναλυτικά η συγχαρητήρια επιστολή:
«Αγαπητέ Δήμαρχε,

Θερμά συγχαρητήρια σε εσάς και στους δημότες των Τρικάλων για την ευρωπαϊκή βράβευση της πόλης σας.
Τα Τρίκαλα είναι μεταξύ των 10 ευρωπαϊκών πόλεων που βραβεύονται για την Εβδομάδα Βιώσιμης Κινητικότητας 2015.
Το βραβείο τιμά την πόλη αλλά και εσάς προσωπικά που προωθείτε σε εξαιρετικό βαθμό τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και έχετε επικεντρώσει τις προσπάθειές σας όχι μόνο σε πιο βιώσιμα μέσα μεταφοράς αλλά και σε καινοτομίες και παρεμβάσεις που κάνουν την πόλη σας ανθρώπινη και φιλική στους δημότες σας με απόλυτο σεβασμό στο Περιβάλλον.
Η χρήση του ποδηλάτου ως μέσου μεταφοράς στην πόλη σας μέσω της δημιουργίας ποδηλατικών διαδρομών, η επικέντρωσή σας σε θέματα οδικής ασφάλειας και οι υπόλοιπες καινοτομίες που έχουν προωθηθεί θα πρέπει να αποτελέσουν σημείο αναφοράς για πολλές πόλεις.
Σας περιμένουμε στις Βρυξέλλες στις 20 Απριλίου, ημέρα της βράβευσής σας από τους Ευρωπαίους Επιτρόπους Μεταφορών και Περιβάλλοντος.
Και πάλι θερμά συγχαρητήρια.

Με εκτίμηση,

Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης
Επικεφαλής Κ.Ο. ευρωβουλευτών
Νέας Δημοκρατίας