Ο Πανεδεσσαϊκός συνεπής στις αθλητικές δραστηριότητες, διοργανώνει το χρονικό διάστημα 25-28/04/2016 στο Δ.Α.Κ. Έδεσσας το 1Ο πασχαλινό καμπ καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με την TNBA GREECE για παιδιά ηλικίας 7-17 ετών.

Greece2012

Γνωριμία με την TNBA Greece

Η TNBA Greece εκπροσωπεί επίσημα στην Ελλάδα και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη την κορυφαία Ακαδημία Μπάσκετ των ΗΠΑ, τη National Basketball Academy (TNBA) και είναι μέλος του Sportcamp Group, της μεγαλύτερης εταιρείας διοργάνωσης αθλητικών events στην Ελλάδα. Στο εξειδικευμένο δυναμικό της εντάσσονται προπονητές, τεχνικοί σύμβουλοι και διακεκριμένοι αθλητές. Στόχος της να προσφέρουν στους νεαρούς καλαθοσφαιριστές την δυνατότητα συμμετοχής σε ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο προπονητικό πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης και μεγιστοποίησης της απόδοσης.
κατάλογος
Η ομάδα της TNBA Greece αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη, με αποδεδειγμένη εμπειρία στην επαγγελματική καλαθοσφαίριση. Αποτελείται κυρίως από προπονητές, επαγγελματίες αθλητές μπάσκετ και τεχνικούς συμβούλους. Κοινός στόχος όλων των στελεχών της TNBA Greece είναι να παρέχουν στους νέους καλαθοσφαιριστές πλήρη και σύγχρονα προπονητικά προγράμματα με γνώμονα την διαρκή βελτίωση και μεγιστοποίηση της απόδοσής τους αλλά και την εμφύσηση των αθλητικών ιδεωδών τόσο εντός όσο και εκτός των γηπέδων.

Βαγγέλης Ζιάγκος

Program Director TNBA Greece

Αχιλλέας Δεμέναγας

Technical Director TNBA Greece

25-e1428965033789

Η TNBA ιδρύθηκε το 2003 στο Cleveland στην πολιτεία του Ohio και εξειδικεύεται στη διοργάνωση Επαγγελματικών Προπονητικών Προγραμμάτων Μπάσκετ. Σήμερα, είναι η μοναδική εταιρεία στην Αμερική που οργανώνει τα Youth Basketball Programs 6 ομάδων του NBA και της D-League:

Cleveland Cavaliers
Houston Rockets
Orlando Magic

Indiana Pacers
Milwaukee Bucks
LA D-Fenders

Οι προπονητές της TNBA είναι επαγγελματίες, με εμπειρία στο κολεγιακό και επαγγελματικό μπάσκετ, ενώ συνεργάζεται με παίκτες και ομάδες του NBA, Κολλέγια και High Schools των ΗΠΑ.

81-e1428966254384

Γιατί να προτιμήσετε τα καμπ της TNBA Greece;

Η συμμετοχή ενός αθλητή στις δράσεις της TNBA GREECE προσδίδει ώθηση στην αθλητική του εξέλιξη και προστιθέμενη αξία στο αγωνιστικό του προφίλ, εξασφαλίζοντάς του παράλληλα μία σειρά παροχών και προνομίων, όπως:

Σύγχρονο, ολοκληρωμένο και δομημένο πρόγραμμα ατομική βελτίωσης, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με την καταρτισμένη και καταξιωμένη προπονητική ομάδα της TNBA GREECE.
Συμμετοχή σε μοναδικά Day και Overnight Basketball Camps και Clinics καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους σε διάφορες πόλεις ανά την επικράτεια.
Δυνατότητα συμμετοχής σε διεθνές Τουρνουά και Summer Camp των Cleveland Cavaliers στις ΗΠΑ και γνωριμία με το μαγικό κόσμο του NBA, μέσα από την ένταξη του αθλητή στην TNBA GREECE ELITE TEAM, που στελεχώνεται κάθε χρόνο από τους συμμετέχοντες αθλητές στα Camps και Clinics της TNBA GREECE.
Κοινωνικοποίηση και συναναστροφή μέσα από τη συμμετοχή στις δράσεις της TNBA GREECE. Κυρίαρχη επιδίωξη των ανθρώπων της TNBA GREECE παραμένει η διαπαιδαγώγηση των νεαρών αθλητών μας με τις παραδοσιακές αρχές και αξίες του αθλητισμού.
Απόκτηση δια βίου γνωριμίας με τους προπονητές της TNBA GREECE που είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν συμβουλευτικά τον νεαρό αθλητή και τους γονείς του σε όλα τα στάδια της αθλητικής του ανάπτυξης.
Απόκτηση περισσότερων αγωνιστικών ερεθισμάτων και εμπειριών μέσα από τη συμμετοχή στα Τουρνουά που διοργανώνει η TNBA GREECE.

Τι είναι η ELITE TEAM;

Η TNBA Greece μέσα από τις δράσεις της που πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους (Try Out Camps, Elite Summer Camp, Personal Training, Clinics, Tournaments) αξιολογεί τους συμμετέχοντες και επανδρώνει κάθε χρόνο την ομάδα επιλέκτων, η οποία εκπροσωπεί τη χώρα μας σε διεθνές Τουρνουά και Camp των Cleveland Cavaliers που διεξάγεται κατά τους θερινούς μήνες στο Cleveland των ΗΠΑ. Εκεί οι επίλεκτοι, παίρνουν μέρος σε αγώνες και σε προπονητικό Camp ενώ παράλληλα παρακολουθούνται και αξιολογούνται από προπονητές High-Schools και Κολεγίων αλλά και scouters του εξωτερικού.

112

Προνόμια

Ειδικές προνομιακές τιμές των επίλεκτων καλαθοσφαιριστών που απαρτίζουν την Elite Team για όλες τις δράσεις της TNBA Greece (Camps, Clinics, Personal Training, Tournaments)
Ομαδική προπόνηση για την προετοιμασία της TNBA Greece ELITE TEAM μία φορά το μήνα από τον Τεχνικό Διευθυντή της κ.Αχιλλέα Δεμέναγα και Γιώργο Παντελάκη TNBA Greece Teams Head Coach.
Εξειδικευμένα προπονητικά τριήμερα προετοιμασίας της TNBA Greece ELITE TEAM στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP δύο φορές το χρόνο.
Συμμετοχή κάθε καλοκαίρι σε διεθνές Τουρνουά και Camp των Cleveland Cavaliers, παρουσία προπονητών High-Schools και Κολεγίων.
Δυνατότητα διεκδίκησης υποτροφίας μέσα από την αξιολόγηση των επισκεπτών Αμερικάνων προπονητών της TNBA στην Ελλάδα και των προπονητών που παρακολουθούν τη θερινή διοργάνωση στις ΗΠΑ όπου παίρνει κάθε χρόνο μέρος η ομάδα επιλέκτων.

Σύντομα θα ακολουθήσει δελτίο τύπου του συλλόγου με λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του καμπ.

Για πληροφορίες:

Μίλτσης Γεώργιος: 6977293629

Πούφλη Μαίρη: 6986202118

Αναστασιάδης Ιωάννης: 6973034734