ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ «Ο ΧΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ»

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διεργασίες της οργανωτικής επιτροπής της μεγαλειώδους εκδήλωσης, την οποία περιμένουν όλοι οι κάτοικοι της Έδεσσας και όχι μόνο.
δελτίο τυπου
Η ημερομηνία της πραγματοποίησης της πολυσυζητημένης εκδήλωσης της πόλης μας, καθορίστηκε και θα γίνει στις 11 Ιουνίου 2016, ημέρα Σάββατο. Το 5ο αντάμωμα Ελληνικών Παραδόσεων που είναι πλέον θεσμός, θα δώσει, για μια ακόμη χρονιά, την παραδοσιακή ζωντάνια με ήχους και χρώματα στους δρόμους της.
Η ταυτόχρονη συνύπαρξη όλων των χρωμάτων, της μουσικής, της κουλτούρας, της πολιτισμικής κληρονομιάς της πατρίδας μας, στην ίδια πόλη και στον ίδιο χώρο, στο γήπεδο της Έδεσσας, θα συνθέσει το πολύχρωμο παζλ της Ελλάδας μας. Μακεδονία, Πόντος, Θράκη, Νησιά, Μικρά Ασία, Κρήτη και Ήπειρος, 100 σύλλογοι και 2000 χορευτές, θα ενώσουν όλοι μαζί τα χέρια, θα ενώσουν την Ελλάδα ολόκληρη, πάνω στο χορτάρι του γηπέδου, χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα στους παρευρισκόμενους.
Η εμπειρία των προηγούμενων ετών, βοήθησε τους διοργανωτές να εξετάσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, αλλά και η συμμετοχή και βοήθεια των επιχειρήσεων και των κατοίκων της πόλης, είναι εντυπωσιακή.
Η συνδιοργάνωση ανήκει στους Συλλόγους της πόλης: Φιλοπρόοδος Μ. Αλέξανδρος, Ποντίων «Άγιος Θεόδωρος Γαβράς», Μικρασιατών «η Μπίγα», Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής και Χορού και Κρητών ο «Ψηλορείτης».
Εκτός από την πολιτισμική διάσταση της εκδήλωσης, και φέτος, οι διοργανωτές κράτησαν τον φιλανθρωπικό της χαρακτήρα και τα καθαρά έσοδά της, θα ενισχύσουν φορείς της πόλης μας που έχουν άμεση ανάγκη, όπως το γηροκομείο και το συσσίτιο. Έτσι, στο χώρο θα υπάρχουν κουμπαράδες ούτως ώστε, όποιος επιθυμεί, να προσφέρει, ό,τι έχει ευχαρίστηση, για την πραγματοποίηση αυτού του σκοπού.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΜΕ ΤΙΜΗ

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ