Σε μια εντυπωσιακή γιορτή που διοργανώθηκε άριστα από τους ανθρώπους της διοίκησης του Εδεσσαϊκού οι μικροί και αυριανοί ποδοσφαιριστές του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα αξέχαστο δίωρο γεμάτο χορούς, τραγούδια, πολλά παιχνίδια και φυσικά να δουν από κοντά τον μάγο Grey Amba.

Ο κόσμος άρχισε να φτάνει από νωρίς στο θεατράκι του Βαροσίου τιμώντας με την παρουσία του, τους πιτσιρικάδες. Την εκδήλωση τίμησαν και ο Δήμαρχος της πόλης κ. Δημήτρης Γιάννου όπου στα πλαίσια της εκδήλωσης παρέδωσε το κύπελλο στους θριαμβευτές της U15 στο τουρνουά του Βερμίου αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας κ. Αστέριος Αντωνίου βραβεύοντας την ομάδα της U9 για τη συμμετοχή της στον τελικό. Τον λόγο πήρε αρχικά ο Πέτρος Πεχλιβάνης ο οποίος ευχάριστησε όλον τον κόσμο και κυρίως τους αθλητές και τους γονείς για τη συνεχή προσπάθεια που κατέβαλαν όλο τον χρόνο. Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο νέος διευθυντής όλων των τμημάτων των ακαδημιών κ. Τρυφωνίδης ο οποίος και αυτός από την πλευρά του μοίρασε πολλά συγχαρητήρια σε όλους, ευχήθηκε καλό καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.

Στη συνέχεια στο κατάμεστο πλέον θεατράκι ανέλαβε δράση ο μάγος όπου καθήλωσε μικρούς και μεγάλους σε ένα ανεπανάληπτο show. Tέλος η βραδιά ολοκληρώθηκε με τις κληρώσεις πολλών πλούσιων δώρων μιας ευγενικής χορηγίας της εταιρείας Μacron. Το παρών στην τελετή λήξης έδωσε σύσσωμο και όλο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας με τη γιορτή της ακαδημίας να ολοκληρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή χρονιά.