timetike_ekdelose_1.previewΜια νέα διευρυμένη διοίκηση αναλαμβάνει το σύλλογο με πρόεδρο τον Πέτρο Πασσαλή με τον οποίο επικοινωνούμε καθημερινά πλέον και πιστεύω να επιτύχει στην προσπάθεια του,έχοντας την στήριξη όλων,και την δική μου. Όπως στήριξα οικονομικά και την απερχόμενη διοίκηση του Μιχάλη Τζέπτιμπη, όχι γιατί είχα κάποια ιδιαίτερη σχέση μαζί του, αλλά διότι αξιολόγησα θετικά και αναγνώρισα την εντιμότητά του και το έργο που επιτέλεσε ο ίδιος και οι συνεργάτες του στη διάρκεια της θητείας τους, τόσο αγωνιστικά γιατί η ομάδα είχε ολοένα και καλύτερα αποτελέσματα, όσο και οργανωτικά όπου ο σύλλογος βελτίωσε την εικόνα του, κέρδισε τον σεβασμό, απέκτησε μεγαλύτερη κοινωνική διάσταση και προσέλκυσε μεγάλους χορηγούς όπως ο Ελληνικός Χρυσός, ενώ σημειώθηκε πρόοδος και στην καλλιέργεια των υποδομών και την ανάδειξη νέων παικτών. Και θα πρέπει να ξεκαθαρίσω από μέρους μου προς τον φίλαθλο κόσμο του Εδεσσαϊκού οτι δεν υπάρχει το παραμικρό ψεγάδι στη θητεία της απερχόμενης διοίκησης και αυτό το γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα, γιατί το διαπίστωνα και το συμπέρανα διαρκώς τα τελευταία χρόνια.
Θα ήθελα μάλιστα προσωπικά τόσο ο Μιχάλης όσο και κάποιοι συνεργάτες του να συνεχίσουν και στη νέα διοίκηση ώστε να γίνει ένα ιδανικό πάντρεμα με την καινούρια.
Γιατί ο Εδεσσαϊκός έχει ανάγκη την αγάπη και την έμπρακτη συνεισφορά όλων για να μπορέσει να προχωρήσει αγωνιστικά, να ξανακερδίσει τον κόσμο του αλλά και να γίνει στην πορεία αυτάρκης και υγιής οικονομικά ως βασική προϋπόθεση για να επανέλθει κάποτε στις μεγάλες κατηγορίες όπως αρμόζει στο όνομα και την ιστορία του.