Στις εγκαταστάσεις των 3-5 πηγαδιών, σε μια από τις καλύτερες πανελλαδικά διοργανώσεις τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου , το τμήμα pre junior της Ακαδημίας του Εδεσσαϊκού κατάφερε να φτάσει αήττητο στον τελικό της διοργάνωσης και να λάβει την δεύτερη θέση μεταξύ έντεκα ομάδων.
2
Στον τελικό και ενώ ο Εδεσσαϊκός κατάφερε να προηγηθεί με 3-0, η ακαδημία ¨Αστέρας Ρεδαιστού¨ πήρε τελικά την νίκη, αφού κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να διαμορφώσει το τελικό 3-4.
Οι μικροί ποδοσφαιριστές πήραν παρ όλα αυτά σπουδαίες εμπειρίες και πάνω από όλα τη χαρά της συμμετοχής !
3
Ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Πεχλιβάνης συνεχάρει τους παίκτες του για την ευγενή άμιλλα και το αθλητικό πνεύμα που υπέδειξαν στο γεμάτο ποδοσαφαιρικά τριήμερο (10-12/6) του τουρνουά.
Για την ιστορία, αξίζει να αναφερθεί η συμμετοχή των γονέων των μικρών ποδοσφαιριστών σε μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου συνοδών, που όμως έληξε άδοξα καθώς αποκλείστηκε με σκορ μόλις 1-0 από τον πρώτο (nok-out)αγώνα από την ομάδα ¨Π.Ο Μαλακοπής¨.
Στην ίδια διοργάνωση συμμετείχε και η ομάδα ¨Joga Bonito¨της γειτονικής Αριδαίας, που απέσπασε καλές κριτικές.
1
Ο Εδεσσαϊκός ανανεώνει το ραντεβού του στο Βέρμιο στις 23-26/6 , καθώς στην ίδια διοργάνωση θα συμμετέχουν τα τμήματα Jounior , Προπαιδικό και Παιδικό της Ακαδημίας του.