Ο ΓΑΣ Έδεσσας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τον ΔημήτρηΤσακαγιάννη, που θα αναλάβει Τεχνικός Διευθυντής της ακαδημίας μπάσκετ του ΓΑΣ Έδεσσας,με άμεση προπονητική ενασχόληση στα τμήματα προμίνι, μίνι και παιδικό.
DSC_7718-1024x683
Ο κ. Τσακαγιάννης είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση.

Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπάσκετ ως αθλητής του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (1977-1982)στις ομάδες του ΜΙΝΙ, παιδικό, εφηβικό, Ανδρικό και συμμετείχε στην κατάκτηση δύο Πανελληνίων ηλικιακών Πρωταθλημάτων το 1978-79 & 1980-81. Στη συνέχεια συνέχισε την καριέρα του στο Α.Σ ΑΝΑΤΟΛΙΑ Θεσ/νίκης (1982-1990) με συμμετοχή στην Β΄ και Γ΄ Εθνική κατηγορία. Από το 1990 έως το 1994 έπαιξε μπάσκετ στη Κρήτη και συγκεκριμένα στη Α.Ε. ΓΕΗ Ηρακλείου και Α.Ο. Άθλεση.

Τη προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε το 1980 ως προπονητής στο τμήμα Μίνι του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και την συνέχισε στον Α.Σ. ΠΕΡΑ Θεσσαλονίκης και στον Α.Σ. ΑΝΑΤΟΛΙΑ Θεσσαλονίκης, προπονώντας όλο το φάσμα των ηλικιακών κατηγοριών (μίνι, παιδικό, εφηβικό).

Επίσης ήταν προπονητής στην Ανδρική ομάδα της Α.Ε. ΓΕΗ Ηρακλείου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία και στον Α.Ο. Άθλεση.

Τέλος υπήρξε προπονητής στο SALONICA BASKETBALL CAMP (S.B.C) του Θ.Ροδόπουλου στη Θεσ/νίκη και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σχετικά με το μπάσκετ.

Καλωσορίζουμε τον κ. Τσακαγιάννη στην οικογένεια του ΓΑΣ Έδεσσας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.

Επίσης ως συνεργάτες του θα έχει τον Γιώργο Γάτσο και των Γιώργο Τσολάκη, που θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίας τους στην Ακαδημία μπάσκετ του ΓΑΣ Έδεσσας, μετά την εξαιρετική περσινή παρουσία τους.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 2011

Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Έδεσσας