Ο Εδεσσαϊκός για ακόμα μια χρονιά δίνοντας ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα στη λειτουργία και την ανάπτυξη της Ακαδημίας ποδοσφαίρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους προπονητές για την περίοδο 2016-2017.
01
Με γνώμονα τη σωστή εκμάθηση των αθλητών, η Ακαδημία μας στελεχώθηκε από έμπειρους και διπλωματούχους προπονητές. Η φιλοσοφία λειτουργίας των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής θα έχει ως στόχους την διαμόρφωση του χαρακτήρα και της αγωνιστικής συμπεριφοράς των νεαρών ποδοσφαιριστών σύμφωνα με το ιδεώδες του ευ αγωνίζεσθαι, τις αξίες του αθλητισμού και του συλλόγου μας καθώς και την ανάδειξη νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θα έχουν τα προσόντα και τον χαρακτήρα να παίξουν στην μεγάλη ομάδα του Εδεσσαϊκού.
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ
ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ : ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΡΙΣΗΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ : ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ : ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΥΠΗΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΜΠΙΝΙ : BAIOΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
Στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους γονείς όπου θα συζητηθεί η φιλοσοφία, οι στόχοι και ο τρόπος λειτουργίας της Ακαδημίας του συλλόγου σε σχέση με την προσφορά του στην άθληση και την διαπεδαγώγηση των παιδιών. Ημερομηνίες έναρξης προπονήσεων και άλλες πληροφορίες θα ανακοινώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα, από την γραμματεία του συλλόγου και από τους προπονητές. Από το περυσινό team αποχώρησε ο Ρούλης Παυλίδης ο οποίος αναζητεί τον επόμενο προπονητικό του σταθμό. Ο Ρούλης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στα παιδιά και στους γονείς. Η διοίκηση του Εδεσσαϊκού τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στα παιδιά και στον σύλλογο γενικότερα και του εύχεται καλή σταδιοδρομία!

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ