Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η μεγάλη προσπάθεια του Δήμου Αλμωπίας που στοχεύει στην βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών με την αποκατάσταση των μεγάλων φθορών που παρουσιάζει το οδικό δίκτυο εντός των οικισμών.
Επόμενος σταθμός η Τ.Κ. Ξιφιανής την οποία επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη για να παρακολουθήσει από κοντά την εξέλιξη των εργασιών για το κλείσιμο των λακκουβών. Εκεί τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του χωριού κ. Μιχάλης Παρασκευόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής που είναι πάντοτε δίπλα στα ζητήματα που προκύπτουν, σημειώνοντας ότι το χωριό αξίζει την προσοχή και προσθέτοντας ότι με την συγκεκριμένη παρέμβαση λύνεται ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα.


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Δεν σταματάμε να δουλεύουμε για το καλό του τόπου μας. Παραλάβαμε χωριά παραμελημένα και μέσα σε δύο μόλις χρόνια καταφέραμε να αλλάξουμε την άσχημη εικόνα που είχε δημιουργηθεί. Φυσικά, η προσπάθεια δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς υπάρχουν και άλλοι οικισμοί που απαιτούν τις παρεμβάσεις μας, όμως με τον ρυθμό που δουλεύουμε και κυρίως με τον σωστό προγραμματισμό θα συνεχίσουμε να λύνουμε προβλήματα. Είχαμε για σημαία μας την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και μένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας, όσο κι αν κάποιοι θέλουν να τα βλέπουν όλα σκοτεινά –προφανώς γιατί οι ίδιοι έχουν μάθει να κινούνται στο σκοτάδι. Οι συμπολίτες μας αναγνωρίζουν την προσπάθεια που κάνουμε και έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε κόντρα στη μιζέρια».