Εικόνα 002
Ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου ανακοίνωσε τους δύο νέους αντιδημάρχους οι οποίοι εδώ και λίγες ημέρες έχουν αναλάβει τα νέα τους καθήκοντα. Είναι νέοι και έχουν πολύ όρεξη για δουλειά με πλέον νέες ιδέες και μυαλά θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τόπου μας τόσο στην πόλη της Έδεσσας όσο και στην Άρνισσα αλλά και συλλήβδην πάν περί πάς των χωριών μας που χωρίς αυτά δεν θα μπορούσαμε να υπάρχουμε. Οι δύο νέοι αυτοδιοικητικοί και πλέον αντιδήμαρχοι δεν είναι άλλοι από τους Αναστάσιο Δίου και τον Μιχάλη Σαμλίδη οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Έδεσσας για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό τους.

Ο Μιχάλης Σαμλίδης, 33 ετών ζει στο μεγαλύτερο χωριό του Δήμου Έδεσσας-Βεγορίτιδας Ριζάρι` και η αλήθεια είναι ότι για πρώτη φορά αποκτά Δημοτικό Σύμβουλο και φυσικά Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων. Ο Μιχάλης είναι άξιος συνεχιστής του προκάτοχού του Χρήστου Πέτκου όπου όλους αυτούς τους μήνες έμαθε πάρα πολλά κοντά του και τον ευχαριστεί για την αγαστή και άψογη συνεργασία όλον αυτόν τον καιρό που είχαν.
Εικόνα 003
Για τον Μιχάλη τίποτε δεν είναι εύκολο αλλά από εδώ και πέρα ευελπιστεί με τις προσπάθειες και τις προσωπικές του εργασίες να τα καταφέρει στο δύσκολο έργο που του εμπιστεύτηκε ο Δήμαρχος της Έδεσσας. Ο Σαμλίδης όντας αγρότης γνωρίζει από πρώτο χέρι την αγροτιά και δηλώνει ότι θα είναι δίπλα σε κάθε αγρότη και κάθε χωριό που έχει πρόβλημα όπου υπόψην ο Δήμος μας στο μεγαλύτερο ποσοστό του είναι αγροτικός.

Ο Αναστάσιος Δίου είναι μόλις 27 ετών και ζει στην Έδεσσα. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί μονάδα ανακύκλωσης. Το 2010 εκλέχτηκε Πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Έδεσσας ενώ το 2014 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος. Ο Δίου είναι πλέον αντιδήμαρχος Αθλητισμού (καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος) και Πρόνοιας.
Εικόνα 006
Είναι γνωστός από την ενασχόλισή του με τον Πολιτισμό σε πολλούς Συλλόγους της πόλης μας. Σε δήλωσή του μας αποκάλυψε ότι στη δύσκολη εποχή όπου ζούμε διαπίστωσε σε μόλις μια εβδομάδα ότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με όλους τους Συλλόγους Αθλητικών Σωματείων και έχουν όλη την καλή διάθεση να προσφέρουν για τη βελτίωση του Αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι!
Γνωρίζει τα προβληματα που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις των αθλητικών κέντρων μας και θα κάνει ότι είναι δυνατόν και περνάει από το χέρι του να εξαλειφθούν ή να καλυτερέψουν τα πράγματα.

Εμείς ως edessanews τους ευχόμαστε καλή θητεία στο δύσκολο έργο που αναλάβαν και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουν! Επίσης θα πούμε ότι επιτέλους ο Δήμαρχος Έδεσσας έδωσε σε δύο νέα παιδιά την ευχέρεια να δείξουν τις δυνατότητές τους και αυτό δεν είναι παρά μόνο ευχάριστο και ελπιδοφόρο για το εγγύς μέλλον όποιο κι αν είναι αυτό!