Για 5η χρονιά ο Δήμος Σκύδρας, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ο Α.Σ. Σκυδραϊκός και η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. συνδιοργανώνουν το τουρνουά μπάσκετ 3 με 3.
scan0003
Αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8 έως 18 ετών (γεννημένα το 2008 έως και 1998) μπορούν να λάβουν μέρος στο τουρνουά, χωρισμένα σε ομίλους ανάλογα με την ηλικία τους, συγκροτώντας με την παρέα τους ομάδες των 3 παικτών, με σκοπό να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και να διασκεδάσουν με τους διαγωνισμούς των ελεύθερων βολών και τριπόντων.
Σε όλους τους παίκτες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα, στους παίκτες των ομάδων του τελικού κάθε ομίλου θα δοθούν μπλουζάκια Spalding και στους νικητές μετάλλια.
Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να προμηθευτείτε από τα σχολεία του Δήμου Σκύδρας, το café-bar EL CLASSICO στη Σκύδρα και το Κλειστό Γυμναστήριο Σκύδρας. Ηλεκτρονικά μπορείτε να δηλώσετε στο email του Σκυδραϊκού [email protected] και στο site της Ε.Ο.Κ. www.basket.gr (αναφέρουμε όνομα ομάδας, ονοματεπώνυμο παικτών και έτος γέννησης). Κατ’ εξαίρεση θα γίνουν δεκτές δηλώσεις συμμετοχής το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο χρονικό διάστημα 8:30 – 8:45 π.μ.
Ώρα προσέλευσης όλων των ομάδων 8:30π.μ.
Σε περίπτωση κακοκαιρίας το τουρνουά θα διεξαχθεί μέσα στο κλειστό γυμναστήριο.