Συνεχίζεται το πρόγραμμα συντήρησης του οδικού δικτύου στις Τοπικές Κοινότητες της Ανατολικής Αλμωπίας. Τα μηχανήματα εργάζονται πυρετωδώς στο Θεοδωράκι, ένα χωριό με μεγάλη φυσική ομορφιά που θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο λόγω της υποβάθμισης που βίωσε για πολλά χρόνια.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος πριν λίγους μήνες είχε επισκεφθεί το Θεοδωράκι και είχε διαπιστώσει την τραγική κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους εντός του οικισμού.
Σήμερα, αυτή η εικόνα αλλάζει με μια παρέμβαση που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων του χωριού.


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Οι κάτοικοι της Ανατολικής Αλμωπίας νιώθουν δικαιωμένοι για την επιλογή τους να στηρίξουν την Δημοτική μας Ομάδα και μου το εκφράζουν πλέον σε κάθε μου επίσκεψη. Τα έργα μας είναι η καλύτερη απάντηση σε κάθε καιροσκόπο που στην προσπάθειά του να ελιχθεί μηδενίζει τα πάντα. Το Θεοδωράκι είναι ένα πανέμορφο χωριό το οποίο αφέθηκε στην τύχη του, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να έχουν καταστραφεί ολοσχερώς. Η Δημοτική μας Αρχή βλέποντας αυτή την εικόνα αποφάσισε να δώσει άμεσα ένα τέλος σε αυτή την άσχημη κατάσταση. Διαθέσαμε ένα μεγάλο μέρος του ποσού για να μην αντικρίζουν πλέον οι πολίτες αυτή την εικόνα. Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου που εργάζονται σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του χωριού που είναι πάντοτε δίπλα μας αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια που κάνουμε».