Στην ιδιαίτερη πεδιάδα του Σωτήρα Έδεσσας, με κύρια πλεονεκτήματα το γλυκό κλίμα και το γόνιμο έδαφος, ξεκίνησε τη δική του πορεία στην Κτηνοτροφία (Βοοτροφική μονάδα) το 2013 ο Θεοφάνης Καλαντζής. Δημιούργησε μια πρότυπη κτηνοτροφική μονάδα εκτροφής Μοσχαριών έχοντας όμως ως γνώμονα τον σεβασμό προς τους πελάτες του και τους τελικούς καταναλωτές.
%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b1-017
Πρωταρχικός στόχος της Επιχείρησης είναι η διατήρηση και η βελτίωση της ποιότητας του κρέατος που διοχετεύεται μόνο στην τοπική αγορά της Έδεσσας μέσω του Κρεοπωλείου του Γιάννη. Στο κρεοπωλείο του Γιάννη Καλαντζή θα βρείτε μόνο εντόπια κρέατα επιλεγμένα από τη φάρμα τους, όπου μετά από αρκετά χρόνια σκληρής δουλειάς η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η λατρεία γι’ αυτό που κάνει, το κρεοπωλείο εγγυάται αγνά, φρέσκα προϊόντα, τα οποία προέρχονται από την πιστοποιημένη μονάδα παραδοσιακής και φυσικής εκτροφής φάρμα «Καλαντζής». Η ποικιλία μπορεί πραγματικά να ικανοποιήσει κάθε γούστο.


Παραλαμβάνει το κρέας το οποίο προέρχεται από τη φάρμα του και με επεξεργασία φτιάχνει διάφορα κρεατοσκευάσματα όπως λουκάνικα, σουβλάκια, κεμπάπ, μπιφτέκια, κοτοσουβλάκια και ό,τι τραβάει η όρεξή σας ύστερα από συνεννόηση μαζί του. Το κρεοπωλείο ιδρύθηκε πέρυσι το 2014 και βρίσκεται στην οδό Σακελλαροπούλου 1.