Σε οδυνηρή ήττα με σκορ 2-6 υποχρεώθηκε το Σάββατο από την Πολυκάρπη ο Μακεδονικός Έδεσσας.
fakelos23x11
Οι βυσσινί, αν και ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα, στο δεύτερο ημίχρονο παρουσίασαν σημαντικά χαρακτηριστικά αποδιοργάνωσης και μοιραία έχασαν με μεγάλη διαφορά. Μόλις στο 2′ ο Μάτζιος βγήκε μόνος από δεξιά αλλά το σουτ του έφυγε άουτ. Στο 15′ ο Μακεδονικός άνοιξε το σκορ με τον Ρέτζια ύστερα από γύρισμα του Τζηκόπουλου. Στο 26′ ο Μπογδάνης σε τετ-ατέτ προσπάθησε να κρεμάσει τον Καρρά ο οποίος με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ. Στο 36′ ο Λατίφι μόνος έκανε το μακρινό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ και στο 39′ ο Παγιούλας μπήκε από πλάγια αλλά ούτε αυτός βρήκε στόχο. Τελικά στο 41′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με κεφαλιά του Δημητρίου ύστερα από φάουλ του Δεμίρη. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Πολυκάρπης κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και αρχικά προηγήθηκε με αριστοτεχνικό φάουλ του Δεμίρη στο 55′. Στο 74′ οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν την μπάλα στον χώρο του κέντρου και ο Λέντι έγραψε το 1-3. Ο ίδιος παίκτης με ατομική ενέργεια έκανε το 1-4 στο 79′. Με δύο εκτελέσεις πέναλτι, ένα στην επαναφορά από τον Τουτουκτσή στο 82′ αφού αρχικά απέκρουσε ο Γιόντης και ένα από τον Γκάζι στο 90′, διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Ενδιάμεσα είχε μειώσει ο Βαρτέσκας από πλάγια θέση.
Η διαιτησία των Καρυπίδη-Κορνισορλή-Κεσίσογλου Κ. δεν αντιμετώπισε προβλήματα.
Μακεδονικός Έδεσσας: (Πεχλιβάνης) Γιόντης, Κιουρτζίδης Ν., Καλογιάννης, Πέτκος, Ρέτζιας (80′ Καράχατζης), Τζηκόπουλος, Μπογδάνης, Παγιούλας, Περδικόπουλος (75′ Καραγιάννης Χ.), Μαδεντζόγλου, Λατίφι (56′ Βαρτέσκας).
Πολυκαρπιακός Πολυκάρπης: (Τεκκές) Καρράς, Καλήσης, Ψωμιάδης, Λόγγος, Δημητρίου, Καρατζιος (80′ Κικίδης), Λέντι, Δεμίρης, Κιουλτζόπουλος (70′ Τουτουκτσής), Γκάζι, Μάτζιος