Παρά την καλή εμφάνιση ο Μακεδονικός Έδεσσας δεν απέφυγε την ήττα στην δύσκολη έδρα του Ακρίτα Σωσάνδρας με σκορ 4-1.

Οι βυσσινί έχοντας πολλές απουσίες (Σουλιώτης, Ρέτζιας, Παγιούλας, Καραγιάννης, Κιουρτζίδης Β., Καράχατζης) δυσκολεύτηκαν να αποδώσουν το ποιοτικό ποδόσφαιρο, όπως προσπαθούν όλη την χρονιά, και φυσιολογικά η εμπειρία των αντιπάλων έκανε την διαφορά. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με ατομική ενέργεια του Τσίκου στο 17′. Ο Μακεδονικός απείλησε δύο φορές με τον Μπογδάνη στο 25′ και το 31′ αλλά η προσπάθειές του έμειναν ανολοκλήρωτες. Στο 43′ η ομάδα του Ακρίτα κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Στούπης Π., ο οποίος νικήθηκε από τον Γιόντη.

Στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε το σύνηθες φαινόμενο για τον Μακεδονικό και σε διάστημα μόλις 10 λεπτών δέχθηκε 3 τέρματα που καθόρισαν το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, ο Νάνος στο 64′, ο Τσίκος στο 67′ (απευθείας κόρνερ) και πάλι ο Νάνος στο 74′ έκαναν το 4-0. Το μόνο που κατάφερε ο Μακεδονικός ήταν να μειώσει με τον Χαραλάμπους στο 80′ από κοντά.

Η διαιτησία των Βαμβακά Κ.-Βλαδίκα-Μιχαηλίδη ήταν καλή.

Ακρίτας Σωσάνδρας (Δούμος): Εμμανουηλίδης, Στούπης Π., Παρτσανάκης Τ., Ζουλέκου, Χρηστίδης (45′ Παρτσανάκης Ν.), Στούπης Γ., Νάνος, Κοτζαμανώλης (75′ Μήντσης), Τσίκος, Στούπης Χρ., Καραγιαννίδης (30′ Παλτίδης).
Μακεδονικός Έδεσσας (Πεχλιβάνης): Γιόντης, Βαρτέσκας, Κιουρτζίδης Ν., Καλογιάννης, Πέτκος, Τζηκόπουλος, Μπογδάνης (46′ Στανίσης), Χαραλάμπους, Μαδεντζόγλου, Λατίφι, Κουκουλής.