Βαριά ήττα γνώρισε ο Μακεδονικός Έδεσσας στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής από τον Ορφέα Ριζαρίου με σκορ 0-6.
0-02-05-883eb29f2c6f47c580efbd06f88e7629c22ea0e2f1016882531ed0ad06fe2c11_full
Οι βυσσινί πλήρωσαν τα μεγάλα κενά στην άμυνα, τα οποία ήταν λογικό να εκμεταλλευτεί η γρήγορη και ποιοτική ομάδα του Ριζαρίου. Στο πρώτο εικοσάλεπτο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα με υπομονή και έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα. Στο 26′, όμως, ο Καραουλάνης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και “κρέμασε” τον Γιόντη για το 0-1. Ο Τσακώνης στο αμέσως επόμενο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Η συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερη για τους βυσσινί, καθώς ο Καραουλάνης στο 34′ και στο 40′ ολοκλήρωσε τον καταιγισμό σε βάρος της εστίας του Μακεδονικού με προσωπικό χατ-τρικ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας είχε πιο χαμηλό ρυθμό αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, στο 58′ με τον Μουζάκη από τετ-ατετ και στο 74′ με τον Τσακώνη με όμορφη λόμπα από το ύψος της περιοχής. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με πλάγιο σουτ του Βαρτέσκα το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Γαβριηλίδης στο 80′.
Η διαιτησία των Καρατζά-Θεοδοσιάδη-Κεσίσογλου Κ. ήταν καλή και δεν αντιμετώπισε προβλήματα.
Μακεδονικός Έδεσσας (Πεχλιβάνης): Γιόντης, Κιουρτζίδης Ν., Καλογιάννης, Πέτκος, Τζηκόπουλος, Καραγιάννης (46′ Κιουρτζίδης Β.), Χαραλάμπους, Μαδεντζόγλου, Καράχατζης (46′ Ρέτζιας), Λατίφι (60′ Βαρτέσκας), Κουκουλής.
Ορφέας Ριζαρίου (Στεργιόπουλος): Γαβριηλίδης, Ουζούνης (70′ Σιδηρόπουλος λ.τ.), Αλεξιάδης, Σωκρατίδης, Σιόγκας, Καραογλάνης, Κατικαρίδης, Καραουλάνης, Τσακώνης, Κολυμάνης (60′ Παπαθανασιάδης), Μουζάκης (60′ Μπράσα).

Πριν την αρχή του αγώνα κρατήθηκε 1 λεπτού σιγή για τα μέλη της Σαπεκοένσε που έπεσαν θύματα αεροπορικού δυστυχήματος.

Ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του Ορφέα, Αντώνη Ουζούνη, που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του αγώνα.