Επί ποδός βρίσκεται όλες αυτές τις μέρες ο Δήμος Αλμωπίας, ο οποίος με όσα μέσα διαθέτει δίνει πραγματική μάχη για τον αποχιονισμό των οδικών δικτύων και την διατήρηση της ομαλής κυκλοφορίας των οχημάτων.

Ιδιαίτερα στους ορεινούς οικισμούς απαιτείται μεγάλη προσπάθεια, η οποία επιτυγχάνεται μέσα από τον σωστό προγραμματισμό που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και συντονιστής της πολιτικής προστασίας του Δήμου Αλμωπίας κ. Στέφανος Αβραμίκας.


Ρίψεις αλατιού πραγματοποιούνται σε όλη την έκταση του Δήμου Αλμωπίας και ιδιαίτερα στους οικισμούς που σημειώθηκαν χιονοπτώσεις, όπως Αρχάγγελος, Περίκλεια, Λαγκαδιά, Αετοχώρι, Πιπεριά, Λουτράκι, Όρμα, Μεγαπλάτανος, Σαρακηνοί, Κορυφή και Πρόμαχοι.

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και συντονιστής της πολιτικής προστασίας του Δήμου Αλμωπίας κ. Στέφανος Αβραμίκας, συγχαίρει τον Προϋστάμενο του Εργοταξίου κ. Γιώργο Ιατρίδη και τους εργαζομένους του Εργοταξίου που δουλεύουν μέσα σε αντίξοες συνθήκες για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων.