ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 18/01/2017

Σοβαρές βλάβες στα δίκτυα ύδρευσης και θέρμανσης σημειώθηκαν στο 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας, εξαιτίας των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών σε συνάρτηση με την παλαιότητα του κτηρίου.

Όλες αυτές τις μέρες που διήρκησαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα, έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά του Δήμου Αλμωπίας σε συνεργασία με τη Διευθύντρια του σχολείου, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων. Απαιτήθηκαν πολλές ώρες εργασιών και γι’ αυτό χρειάστηκε να παραμείνει κλειστό το σχολείο.


Συγκεκριμένα, τοποθετούνται 21 νέα σώματα θέρμανσης, καθώς σημειώθηκε μεγάλη καταστροφή στη νότια πτέρυγα του κτηρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία του Διευθυντή, του Υποδιευθυντή, των Καθηγητών, της Πληροφορικής και κάποιες αίθουσες διδασκαλίας. Έτσι, με άμεσο τρόπο αντιμετωπίζεται από το Δήμο Αλμωπίας ένα τόσο σοβαρό ζήτημα και ταυτόχρονα ενισχύεται το σύστημα θέρμανσης το οποίο δεν είχε τη δυναμική που αναλογεί στον χώρο. Τέλος, επισκευάστηκαν οι βλάβες στις τουαλέτες, οι οποίες σχετίζονταν κυρίως με υδραυλικά ζητήματα.

Ενημερώνουμε τους μαθητές, ότι από αύριο Τετάρτη 18/01/2017 το 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας θα λειτουργήσει ξανά με το κανονικό του πρόγραμμα.