Το πρωί της Πέμπτης ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος πραγματοποίησε σύσκεψη, ενώ παράλληλα υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τους Προέδρους της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Γεωργίου και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Βέσκο, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Εθελοντισμού κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη, τον Πρόεδρο του ΚΕΚΠΑ κ. Χρήστο Δόντσο και τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και συντονιστή της πολιτικής προστασίας κ. Στέφανο Αβραμίκα.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν εκ νέου τα προβλήματα που έχουν προκύψει εξαιτίας της χιονόπτωσης των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών. Ο Δήμος Αλμωπίας βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση και λύνονται όσο το δυνατόν αμεσότερα όλα τα ζητήματα.

Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες του Δήμου μας (παιδικοί σταθμοί πλην 1ου και 2ου Αριδαίας, Ξιφιανής και Ίδας, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και μαθητική εστία) και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δήμήτρη Μπίνου (αριθμ. πρωτ. 621/53/12-1-17).

Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολείων να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τον Δήμο Αλμωπίας, για την αμεσότερη επίλυση των ζητημάτων.