Συνάντηση με τους Προέδρους της Δ.Ε. Αριδαίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος στο Δημαρχείο.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σίμος Σωτηριάδης, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Χρήστος Γεωργίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος προκάλεσε την συγκεκριμένη σύσκεψη ενόψει του νέου έτους με στόχο να καταγράψει τα ζητήματα που υπάρχουν στα χωριά και να αποκτήσει μία πιο σφαιρική εικόνα. Το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκε ανάλογη σύσκεψη και με τους Προέδρους της Ανατολικής Αλμωπίας, ενώ μέχρι σήμερα έχει επισκεφθεί σχεδόν όλες τις Τοπικές Κοινότητες και ήδη έχουν λυθεί σημαντικά προβλήματα που απασχολούσαν για χρόνια τους πολίτες.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Προέδρους για τη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει όλο αυτό το διάστημα. Αυτές οι συναντήσεις συμβάλουν σημαντικά στον σωστό προγραμματισμό από πλευράς της Δημοτικής Αρχής και στην ιεράρχηση των ζητημάτων. Εμείς βρισκόμαστε καθημερινά στα χωριά μας και δίνουμε λύση και χαίρομαι που το αναγνωρίζουν και οι ίδιοι οι Πρόεδροι αλλά και οι συμπολίτες μας. Για την δική μας Δημοτική Αρχή όλα τα χωριά αξίζουν την ίδια μεταχείριση. Στην προσπάθεια που κάνουμε δεν περισσεύει κανείς. Με συνεργασία και δουλειά θα καταφέρουμε ακόμα περισσότερα. Για άλλη μια φορά ακούσαμε τους Προέδρους να αναφέρονται σε ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες εδώ και πολλά χρόνια».