Στην προκήρυξη του έργου που αφορά στη συντήρηση και επισκευή δικτύων ομβρίων υδάτων προχώρησε ο Δήμος Αλμωπίας, ενώ η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25/1/2015 και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημαρχείο.

Στα πλαίσια των εργασιών, θα γίνουν εκσκαφές, διάστρωση και εγκιβωτισμός με άμμο, τοποθέτηση αγωγών ομβρίων, αποκατάσταση του οδοστρώματος και τοποθέτηση φρεατίων με σχάρες σε Αριδαία, Πευκωτό, Άψαλο και Νεοχώρι και επισκευή τσιμενταυλάκων σε Βορεινό, Πιπεριά και Γαρέφι.

Οι φωτογραφίες που έχουν αποσταλεί με το παρόν δελτίο τύπου, παρουσιάζουν τα προβλήματα που υφίστανται στους παραπάνω οικισμούς και τα οποία θα λυθούν με την παραπάνω παρέμβαση.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του παραπάνω έργου ανέρχεται σε 11.998 ευρώ (με Φ.Π.Α. 24%).

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Με όσα μέσα διαθέτουμε προσπαθούμε να παρεμβαίνουμε ουσιαστικά. Οι παραπάνω παρεμβάσεις αφορούν προβλήματα τα οποία διαπιστώσαμε κατά τις επισκέψεις μας στα χωριά. Στόχος μας είναι να ιεραρχούμε σωστά όλα τα ζητήματα και να δίνουμε λύσεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Θα ακολουθήσουν βέβαια και άλλα ανάλογα έργα που θα αφορούν τις υπόλοιπες Τοπικές Κοινότητες».