Στο Κλησοχώρι αναμετρήθηκαν Ελπίδα Έδεσσας και Όλυμπος Αψάλου.

Στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου ο Όλυμπος μπήκε δυνατά και ευδοκίμησε να ανοίξει με πλασσέ το σκορ ο Γιάννης Σπανίδης κάνοντας το 0-1.

Έπειτα η Ελπίδα βρήκε τα πατήματά της και έκανε πολλές αντεπιθέσεις και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού βγαίνοντας στην εστία του Όλυμπου με πολλές φάσεις από τον Χατζηγεωργίου και τον Δεληκώστα αλλά ο τερματοφύλακας του Όλυμπου δεν άφησε να παραβιάσουν την εστία του με πολύ καλές αποκρούσεις.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έπειτα από σέντρα αδράνησε η άμυνα του Όλυμπου Αψάλου και ο Τόλης Τεντζέρης με πλασσέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου λίγο ήθελε να γίνει το 1-2 αλλά το σουτ του επιθετικού της Αψάλου απέκρουσε ο πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας Πασχαλίδης όπου έπειτα του έγινε φάουλ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε την υπεροχή ο Όλυμπος Αψάλου αλλά ο Πασχαλίδης δεν άφησε καμία φάση των φιλοξενούμενων να ευδοκιμήσει μιας και βρέθηκε σε πάρα πολύ καλή ημέρα και απέκρουε όλα τα σουτ των αντιπάλων. Στο 88` λεπτό έπειτα από φάουλ τη μπάλα σταμάτησε το οριζόντιο δοκάρι και έπειτα έδιωξαν οι αμυντικοί της Ελπίδας.

Το αχτύπητο δίδυμο και mvp της Ελπίδας Έδεσσας Τεντζέρης-Πασχαλίδης

Πολύ καλή η διαιτησία του Κουκούλη, άφησε το παιχνίδι σε μικρομαρκαρίσματα δίχως να σφυρίζει πολύ σωστά κάθε τόσο φάουλ. Προς το τέλος η Ελπίδα Έδεσσας έμεινε με 10 παίκτες μιας και ο Χατζηγεωργίου αντίκρυσε διπλή κίτρινη κάρτα για ανάρμοστη συμπεριφορά. Ευχόμαστε καλή ανάρρωση στον παίκτη της Ελπίδας Έδεσσας Δεληκώστα μιας και σε μαρκάρισμα αντιπάλου είχε πόνο στα πλευρά και έπειτα το τέλος της αναμέτρησης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας για εξετάσεις!