Ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση του Νηπιαγωγείου Βορεινού, Νεοχωρίου και Πευκωτού και το πρωί της Τρίτης πραγματοποιήθηκε μία σεμνή τελετή Αγιασμού με την παρουσία του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου, του Αντιδημάρχου και Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστου Γεωργίου, του Προέδρου κ. Βασίλη Ματζηρίδη, μελών του Τοπικού Συμβουλίου, του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Βορεινού, εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.


Το εκπαιδευτικό προσωπικό καλωσόρισε τους επίσημους προσκεκλημένους και εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς το Δήμο Αλμωπίας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Νηπιαγωγείο στεγαζόταν μέχρι πρότινος σε κτίριο που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου και το οποίο παρουσίαζε μία άσχημη εικόνα με λειτουργικά προβλήματα όπως υγρασία. Πλέον τα παιδιά θα απολαμβάνουν έναν ευάερο και ευήλιο χώρο με όλες τις ανέσεις που οφείλει να παρέχει ένα Νηπιαγωγείο στους μικρούς μας φίλους, μετά και τις παρεμβάσεις συντήρησης και επισκευής που πραγματοποίησε ο Δήμος Αλμωπίας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνεχάρη τον συνεργάτη του κ. Χρήστο Γεωργίου, το Τοπικό Συμβούλιο, το εκπαιδευτικό προσωπικό και φυσικά τους γονείς που συνέβαλαν σημαντικά στη μετεγκατάσταση. Όπως είπε, στόχος της σημερινής Δημοτικής Αρχής είναι να αξιοποιήσει όλα τα δημοτικά κτίρια προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, με ουσιαστικές παρεμβάσεις που διαμορφώνουν τις κατάλληλες συνθήκες ανάλογα με τον σκοπό χρήσης. Ευχήθηκε καλή πρόοδο στα παιδιά, τα οποία τον υποδέχτηκαν με τραγουδάκια και χαμόγελα».