Σύσκεψη με τις κοινωνικές λειτουργούς των δομών του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας κ. Κώστας Ζαχαριάδης.

Εκεί συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία των κοινωνικών δομών του Δήμου Αλμωπίας, με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το κοινωνικό έργο που προσφέρεται είναι πολύ σημαντικό και «αγγίζει» πολλούς συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος ενημέρωσε τους εργαζομένους ότι σύμφωνα με ενημέρωση που είχε υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες να υπάρξει καθυστέρηση στην πίστωση της μισθοδοσίας των εργαζομένων του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» από την κεντρική κυβέρνηση. Γι’ αυτό το λόγο, υπάρχει ήδη άψογη συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Αντιπρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Γιώργο Τσιμτσιρίδη και γίνεται μεγάλη προσπάθεια ώστε να εξασφαλισθούν κάποια χρήματα για μέρος της μισθοδοσίας πριν τις γιορτές του Πάσχα.

Τέλος, συζητήθηκε η δράση που υλοποιεί ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. και περιλαμβάνει δωρεάν μετρήσεις σακχάρου σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες υπό την επίβλεψη των κοινωνικών λειτουργών και η οποία συνεχίζεται απρόσκοπτα και με τη συμμετοχή συμπολιτών μας όλων των ηλικιών που έχουν τη δυνατότητα της πρόληψης. Για την υλοποίηση της παραπάνω δράσης, σημαντική είναι και η συμβολή των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων.