Με πλήθος κόσμου και επισήμων πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου η καθιερωμένη κοπή πίτας της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος και η βραβευση των καλύτερων αθλητών για το 2016 σε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο porto palace στη Θεσσαλονίκη. Από τον ΑΣ ΈΔΕΣΣΑΣ βραβεύτηκαν 6 αθλητές για τις πανελλήνιες θέσεις που κατέλαβαν το 2016 και για την συμμετοχή τους στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ.

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν πλήθος επισήμων όπως ο περιφερειάρχης κ Τζιτζικώστας ο οποίος βράβευσε και την προπονήτρια του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Μπιρόζη Αναστασία για την ανΙδιοτελή προσφορά της ως προπονήτρια της ΕΤΑΒΕ, ο κ.Ορφανός πρωην υφυπουργός αθλητισμού, ο κ.Κοκκόρης, ο κ. Γκιουλέκας και άλλοι επίσημοι που ανέλαβαν τις απονομές των αθλητών. Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοριογράφος Θάλια Ζαγναφέρη που αναλαμβάνει απο εδώ και στο εξής τα δελτία τύπου της Εταβε.

Από τον Α.Σ. Έδεσσας βραβεύτηκαν οι:ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΦΑΡΜΟΥΖΗ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΝΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ,ΜΑΛΙΓΚΑ ΕΛΕΝΑ,ΜΠΟΠΤΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τις συνεχείς προσπάθειες και για τους προόδους τους που συνεχώς ανταμοίβονται.