Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, ο ετήσιος χορός και η πρώτη κοπή Βασιλόπιτας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Νεφροπαθών Πέλλας “Άγιοι Ανάργυροι”.

Η οικοδέσποινα του Συλλόγου Λένα Νησιάντση

Το Έπαθλις γέμισε ασφυκτικά από ανθρώπους όλων των ηλικιών, που κοινό γνώρισμα τους ήταν η αγάπη για τον συνάνθρωπο και την Υγεία.

Υπό τους ήχους της εξαιρετικής ορχήστρας του Τσιπάρη, οι παρευρισκόμενοι δεν σταμάτησαν να χορεύουν και υπήρχε πολύ κέφι και διάθεση. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Θεοδώρα Τζάκρη και Γιώργος Καρασμάνης, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, γιατροί, δικηγόροι και πλήθος κόσμου.

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Ν. Πέλλας συστάθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου του 2016 υπό τους Βασίλη Μίσκο, Λένα Νησιάντση, Γεωργουλόπουλος Γεώργιος, Λιάλης Δημήτριος, Τσολάκης Νικόλαος και Καλλιπολίτης Αργύρης.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου του Συλλόγου Βασίλη Μίσκου όπου ήταν και ο συντονιστής της βραδιάς ενώ η οικοδέσποινα ήταν η Έλενα Νησιάντση όπου με τη φιλικότητά της υποδέχονταν τον κόσμο με αγάπη.

Η βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη δήλωσε μεταξύ άλλων ότι “είναι μεγάλη τιμή για τον τόπο μας να διαθέτουμε συλλόγους όπως ο Σύλλογος Νεφροπαθών Πέλλας που με τη δράση του αποδεικνύει καθημερινά τι σημαίνει να δίνεις τον αγώνα καθημερινά για επιβίωση” ενώ ο βουλευτής Γιώργος Καρασμάνης δήλωσε “να σας συγχαρώ για την εκδήλωση που πραγματοποιήσατε και είχε στόχο να αφυπνήσει μέσα μας την ανάγκη να ξεπεράσουμε ταμπού και προκαταλείψεις και να δούμε με άλλο μάτι, αφού πρώτα έχουμε μάθει τη δωρεά των οργάνων, τη δωρεά της χαράς και της ζωής”. Ο κος Γεουργουλόπουλος ευχήθηκε “του χρόνου και πάλι μαζί εδώ” καθώς και την εύλογη επιθυμία να σωθούν άνθρωποι με ένα μόσχευμα. Κατόπιν τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Έδεσσας όπου ανέφερε μεταξύ άλλων την ανάγκη στέγασης του συλλόγου μέσα σε παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Πλούσια δώρα μέσα από τη λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια αυτής και η βραδιά συνεχίστηκε μέσα από τον χορό και τα τραγούδια για την αναζωογόνηση του μυαλού και της ψυχής.
Ευχαριστούμε για τη βραδιά που μας χάρισε ο Σύλλογος Νεφροπαθών Ν. Πέλλας “Οι Άγιοι Ανάργυροι”.