Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε με την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας και ακολούθησε μουσική αναδρομή από την χορωδία των μελών του ΚΑΠΗ.

Μουσική, χορός, διασκέδαση και βεβαίως αποκριάτικες ενδυμασίες πλαισίωσαν την όλη εκδήλωση.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του «ΕΥ ΖΗΝ» κ. Δημήτριος Γιώγας, ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Δασκάλου Χρήστος, μέλη του ΔΣ όπως η κ.Βλάχου -Κατσάρα Μαρία , η κ. Δαλκαλίτση Μαρία ,ο κ. Δραγούμης Σωτήριος και η κ. Ροκά Μαλαματή. Επίσης παραβρέθηκε η Διευθύντρια του «ΕΥ ΖΗΝ» κ. Γκίνη Αικατερίνη και σύσσωμο το προσωπικό του ΚΑΠΗ.

Για ακόμα μία φορά την εκδήλωση τίμησε ο Δήμαρχος κ.Γιάννου Δημήτριος ο οποίος και επαίνεσε το κέφι και την ζωντάνια των μελών, ο κ.Γκιούρος Φίλιππος ,πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και η κ. Ιατρίδου Αναστασία, πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΕ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και περιθαλπόμενοι του Γηροκομείου Έδεσσας «Ευάγγελος και Αμαλία Δίζα» συνοδευόμενοι από το προσωπικό του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».
Ο πρόεδρος του «ΕΥ ΖΗΝ» κ. Δημήτριος Γιώγας ευχαρίστησε τα μέλη για την συμμετοχή τους σε όλες τις δράσεις που πραγματοποιούνται μέσα και έξω από τον χώρο του ΚΑΠΗ και κάλεσε τα μέλη να παρευρίσκονται στο όμορφα διαμορφωμένο χώρο της λέσχης.