Στην απονομή τιμητικής πλακέτας προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο, προχώρησε η Διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας. Το πρωί της Κυριακής ο Πρόεδρος κ. Κώστας Γάτσος και ο Αντιπρόεδρος κ. Πέτρος Ζέρζης επισκέφθηκαν τον κ. Μπίνο στο Δημαρχείο, όπου τον τίμησαν για την πολύτιμη προσφορά του στο Σύλλογο. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Εθελοντισμού κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης.


Ο κ. Γάτσος αναφέρθηκε στη σημαντική βοήθεια που παρέχει ο Δήμος Αλμωπίας στην ομάδα και στην ουσιαστική παρουσία του Δημάρχου ο οποίος είναι παρών με τις πράξεις του στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ιστορική ομάδα του Αλμωπού στη Γ’ Εθνική. Ο κ. Ζέρζης υπογράμμισε ότι υπάρχει άψογη συνεργασία και αναφέρθηκε στην οικονομική ενίσχυση που έλαβε πρόσφατα η ομάδα από τη Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών, τονίζοντας ότι ο κ. Μπίνος είναι ο πρώτος που προχωρά σε μία τόσο ουσιαστική κίνηση προς όφελος του Αλμωπού.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος ιδιαίτερα συγκινημένος, ευχαρίστησε θερμά τη Διοίκηση και σημείωσε ότι η καλή συνεργασία προκύπτει και από τις δυο πλευρές, ενώ παράλληλα κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την ομάδα για να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Επίσης, ο κ. Μπίνος αναφέρθηκε στην υπογραφή των προγραμματικών συμβάσεων για τα έργα που θα υλοποιηθούν σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αλμωπίας, μεταξύ των οποίων και η συντήρηση του Δημοτικού Σταδίου Αριδαίας.