Σε μία σεμνή τελετή την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στο γραφείο του Δημάρχου Σκιάθου παραδόθηκαν τα 1.000 € στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου Θεοδόση Τρακόσα από την Πρέσβειρα της Καρδιάς Αγάπης Κυριακή Δαμάσκου και τον Διευθυντή του Skiathoslife.gr Νίκο Τζούμα.

Κατά τη διάρκεια της τελετής και αφού υπογράφηκε το έγγραφο επιταγής του ποσού η κα Κυριακή Δαμάσκου τόνισε:

κ. Πρόεδρε έχουμε την τιμή και τη χαρά και μετά την πρωτοβουλία του Skiathoslife να σας προσφέρουμε με τη μορφή Δωρεάς το ποσό των 1000€ για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου. Το ποσό οφείλεται στην συνεισφορά των πολιτών του νησιού μας κατά τη διάρκεια της Συναυλίας που πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2017. Δεσμευόμαστε από καρδιάς κατέληξε η κα Δαμάσκου για μελλοντικές ανάλογες εκδηλώσεις αγάπης και προσφοράς.

Ο κ. Τρακόσας παραλαμβάνοντας το έγγραφο επιταγής τόνισε : Είναι μεγάλη τιμή για τον Πρόεδρο και το Δημοτικό Συμβούλιο που μας επιλέξατε για αυτή την τόσο σημαντική εκδήλωση, ευχαρίστησε το Skiathoslife και ιδιαίτερα το Νίκο Τζούμα, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, τους συντελεστές και συγκεκριμένα τον τόσο άξιο καλλιτέχνη και άνθρωπο το Γιώργο Μπελίρη, τον κ. Αλεξίου, τον κ. Παναγιώτου. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε την κα Κυριακή Δαμάσκου η οποία εξέπληξε με την ερμηνεία της, ενώ ο κ. Τρακόσας ευχαρίστησε τους χορηγούς αλλά κυρίως τον κόσμο που κατέκλυσε τον χώρο της εκδήλωσης και σε μία κρύα νύχτα έδωσε δυναμικό παρόν. Αυτή η εκδήλωση επισφραγίζει το επίπεδο πολιτισμού που έχουμε στο νησί μας αλλά και τη συνεργασία φορέων, ιδιωτών και συλλόγων με το Δήμο. Τέλος ο κ. Τρακόσας ανέφερε πως ανάλογη εκδήλωση είχε πολλά χρόνια να δει.

Παίρνοντας το λόγο ο Δ/ντης του Skiathoslife ξεκαθάρισε πως ο στόχος να μαζευτούν χρήματα για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου δεν αφορούσε την υποδομή που έχει αναλάβει ο Δήμος την οποία στηρίζει με τον καλύτερο τρόπο, αλλά σε πρόσθετες παροχές προς τα παιδιά τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς. Τέλος ευχαρίστησε και από την πλευρά του τον Πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας Α’θμιας εκπαίδευσης κ. Νίκο Αναγνώστου για τη συνεργασία αλλά και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου Θεοδόση Τρακόσα που δέχτηκε με την σφραγίδα και την αιγίδα του να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκδήλωση.

Στην τελετή παράδοσης του εγγράφου επιταγής παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου Θεοδόσης Τρακόσας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδεία Α’θμιας Εκπαίδευσης Νίκος Αναγνώστου, η Πρέσβειρα της Καρδιάς Αγάπης Κυριακή Δαμάσκου, από το γραφείο του Δημάρχου Σκιάθου ο Νίκος Τασιόπουλος, η εκπρόσωπος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Σκιάθου Βαλασία Αντωνίτσα, ο Δ/ντης του Skiathoslife.gr Νίκος Τζούμας και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Skiathoslife.gr Ludmila Georgieva