Τη μεγαλύτερη διάκριση ως η «Πιο Πολυνίκης Σχολή» (Top Class Trophy – School of the Year) έλαβε και φέτος ο τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, που συμμετείχε στον 10ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης.

28 μετάλλια και 16 έπαινοι ήταν η συγκομιδή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο αριθμό διακρίσεων με μεγάλη διαφορά μεταξύ όλων των σχολών που συμμετείχαν! Αναλυτικά, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έλαβαν 4 Χρυσά, 10 Αργυρά και 14 Χάλκινα μετάλλια, ενώ 16 σπουδαστές έλαβαν έπαινο διαγωνιστικής διάκρισης περεταίρω της απλής συμμετοχής.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να διακριθούν στις περισσότερες από τις κατηγορίες του διαγωνισμού αποδεικνύοντας τις το ταλέντο και την αγάπη τους για τη μαγειρική, αλλά και το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχει ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΕΛΤΑ.

Συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στους ίδιους τους συμμετέχοντες όσο και στους καθηγητές- chef τους, αλλά και στους εθελοντές που συμμετείχαν ενεργά στη διαδικασία.

Ο 10ος Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης διοργανώθηκε από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων, στο πλαίσιο της 26ης Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών DETROP 2017, υπό την Αιγίδα της WACS (Παγκόσμιας Λέσχης Αρχιμαγείρων).

Η θριαμβευτική αυτή εμφάνιση ήταν το επιστέγασμα μιας προσπάθειας που ξεκίνησαν οι μαθητές με την υποστήριξη των καθηγητών – chef τους ένα μήνα νωρίτερα, που περιλάμβανε ώρες μαγειρικής με πειραματισμού, πρόβες και προετοιμασίες. Η επιτυχία πανηγυρίστηκε δεόντως και σύσσωμο το team έδωσε ραντεβού για την επόμενη μεγάλη διοργάνωση!