Το κατάστημα DonnaModa Clothing ξεκίνησε τη λειτουργια του τον Οκτώβριο του 2015 και βρίσκεται στην Έδεσσα στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 10.

Τα ρούχα όλα είναι από γνωστές ΙΤΑΛΙΚΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ αρίστης ποιότητας, σε προσιτές τιμές και με νουμερα απο XS εως και XXXL. Οι ιταλικές μάρκες ρούχων είναι η Rinascimento με εξαιρετικό βραδινό ντύσιμο, η Saxx Milano με casual ντύσιμο και η Lady XL για τις πιο εύσωμες κυρίες μας που θελουν να είναι κομψές απο το πρωί έως το βράδυ…

Οι ελληνικές μάρκες ρούχων είναι η Τοp Miss και η Garantie με πιο casual ντύσιμο καθώς και η εταιρία Achilleas που έρχεται να ολοκληρώσει το στυλ κάθε γυναίκας με υπέροχα αξεσουάρ και τσάντες.

Είναι δυνατή η αποστολή σε όλη την Ελλάδα καθώς και η αγορά με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας!
Ο Antonio (Ιταλός καταστηματάρχης) εδώ και χρόνια ασχολείται με το εμπόριο στα είδη ένδυσης.

Η Ιταλία είναι μια από τις δυνατότερες βιομηχανίες μόδας, γεγονός που καθιστά τα άτομα που κατοικούν σ’ αυτήν ιδιαίτερα τυχερά καθώς έχουν τις δημιουργίες των μεγαλύτερων οίκων στις άκρες των δαχτύλων τους. Γενικά, η μόδα έχει περάσει στην κουλτούρα του κάθε ιταλού. Το κατάστημα μπορείτε να το βρείτε και μέσω facebook www.facebook.com/DonnaModaClothing

Είναι μέρος της ταυτότητας του και γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα απαιτητικός στις επιλογές του.

Όπως θα δείτε παρακάτω υπάρχει μεγάλη γκάμα από επώνυμα ρούχα Ιταλικής φινέτσας καθώς και από αξεσουάρ, τσάντες και πορτοφόλια για να σας κοσμούν σε κάθε περίσταση και σεβασμό προς το γυναικείο φύλλο διότι “Το πιο σημαντικό πράγμα σ’ ένα ρούχο είναι η γυναίκα που το φοράει”.