Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ υποστηρίζει και φέτος, για 2η συνεχή χρονιά, το καθιερωμένο Spring Bazaar των Φίλων της Μέριμνας Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Απριλίου και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του Συμβουλευτικού Κέντρου της Μέριμνας στη Θεσσαλονίκη.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν τα τμήματα Παιδαγωγικών και Β. Εργοθεραπείας, τα οποία βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για να «ζωντανέψουν» τον μαγικό κόσμο του Ιουλίου Βερν! Από το βυθό με τα ψάρια και τα φύκια μέχρι τον ουρανό με τα αερόστατα και τους πλανήτες, όλη η πλάση θα ζωντανέψει μέσα από τη φαντασία των σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με μια μοναδική κατασκευή που θα εντυπωσιάσει. Επιπλέον, οι σπουδαστές των τμημάτων θα βρίσκονται στο χώρο και τις δύο ημέρες του bazaar, συμμετέχοντας σε διαδραστικά workshops και εργαστήρια για τους μικρούς φίλους της Μέριμνας.

Με τη σειρά του ο τομέας Επισιτισμού θα υποστηρίξει το «Καφενείο» που θα λειτουργήσει στο χώρο, βοηθώντας έτσι έμπρακτα στη διεξαγωγή της εκδήλωσης! Συγκεκριμένα η ομάδα εθελοντών του τομέα Επισιτισμού θα συμμετέχει στην ετοιμασία και διάθεση νόστιμων εδεσμάτων δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες να δοκιμάσουν ξεχωριστές γεύσεις!

Spring Bazaar των Φίλων της Μέριμνας Θεσσαλονίκης:
Σάββατο – Κυριακή 8 & 9 Απριλίου
11:00 – 19:00
Αποθήκη Γ’, Λιμάνι