Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων και η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College, διοργανώνουν νέα σειρά Σεμιναρίων με αντικείμενο τα Social Media στην Θεσσαλονίκη. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Mediterranean College, κτίριο ΒΙΕΝΝΗ, Εγνατία 2-4, Θεσσαλονίκη.

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα Social Media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και ένας τεράστιος αριθμός επιχειρήσεων τα αξιοποιούν για τη διαφήμισής τους, ανοίγοντας διαρκώς νέες θέσεις εργασίας. Πώς όμως μπορούν τα Social Media να βοηθήσουν στην επιτυχία μιας εκδήλωσης; Τι περιεχόμενο πρέπει να παράγω ώστε οι χρήστες μου να ενδιαφερθούν για τη δραστηριότητές μου; Πώς χρησιμοποιώ τα κοινωνικά δίκτυα για να αναπτυχθεί περαιτέρω η επιχείρησή μου;
Με τις τελευταίες εξελίξεις και τις νέες τάσεις της αγοράς, θα ασχοληθεί η νέα σειρά σεμιναρίων του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, με ομιλητές εκλεκτούς και εξειδικευμένους προσκεκλημένους από το χώρο των Social Media.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Τετάρτη 31 Μαΐου στις 18.00 : Event Marketing & Social Media
Αλέξανδρος Μέλης – Marketing Professional, Διοργανωτής εκδηλώσεων
Πέμπτη 8 Ιουνίου στις 18.00 : Online Content & Social Media
Άλκηστη Γεωργίου – Account Manager, Flipside Digital Media
Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 18.00 : Πώς χρησιμοποιείς τα Social Media για να αναπτύξεις μία επιχείρηση
Κύρος Βογιατζόγλου – Lead Strategist, Malvi

Να σημειωθεί ότι σε όλους τους συμμετέχοντες δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης και οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στο https://goo.gl/qqCGi5 και τηλεφωνικά στο 2310287779.
Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων και η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College, σε συνεργασία με το TOP50 Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of Derby, λειτουργούν ως μια κοινότητα ενεργών ερευνητών και εκπαιδευτικού προσωπικού προσφέροντας μια σειρά από επιλεγμένα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά πανεπιστημιακά προγράμματα σχεδιασμένα σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς. Επιπλέον, μέσω του Mediterranean Professional Studies (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2) προσφέρονται διεθνώς πιστοποιημένα προγράμματα εξειδίκευσης και μετεκπαίδευσηςμ με ευέλικτη part-time παρακολούθηση και εναλλακτικές μορφές φοίτησης.

Info: Mediterranean College Θεσσαλονίκη, Εγνατίας 2-4, τηλ.:2310287779
[email protected], http://www.medcollege.edu.gr/