Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης «Ο ΠΥΡΡΟΣ» συνεχίζει τις δραστηριότητες του και εντείνει την παρουσία του στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας και όχι μόνο.

Ειδικότερα, ο Σύλλογός μας θα συμμετέχει το επόμενο διάστημα στο τριήμερο φεστιβάλ ‘του Κάμπου τα Καμώματα’ με το μεσαίο χορευτικό τμήμα παρουσιάζοντας παραδοσιακούς ηπειρώτικους χορούς, στηρίζοντας την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση που λαμβάνει χώρα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης.

Ακόμη, ο «ΠΥΡΡΟΣ» θα συμμετέχει, για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, στο Πανελλήνιο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων το οποίο θα διοργανωθεί το τριήμερο 16, 17 & 18 Ιουνίου στη Λάρισα.

Η κορυφαία όμως δράση του Συλλόγου αφορά τη μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογός μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και του Δήμου Πέλλας, την Παρασκευή 7 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του 2ου Γυμνασίου Κρύας Βρύσης. Η εκδήλωση φέτος θα πλαισιωθεί με τα τρία (3) χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας, ενώ, το μουσικό σχήμα θα απαρτίζεται από σπουδαίους καλλιτέχνες της δημοτικής παράδοσης όπως ο Μάκης Τσίκος στο κλαρίνο, ο Γιάννης Καψάλης και η Γιώτα Γρίβα στο τραγούδι!

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας για τη στήριξη των προσπαθειών μας και σας περιμένουμε όλους στην μεγάλη μας εκδήλωση!

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.