Το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι πλέον ένα άκρως σημαντικό εργαλείο σε ό,τι αφορά στην επικοινωνία με τους πελάτες μιας επιχείρησης, μέσω πολλών διαφορετικών καναλιών. Μεταξύ των προγραμμάτων επαγγελματικής εξειδίκευσης που παρέχονται από το Κ.Δ.Β.Μ.2 ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ, είναι το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εξειδίκευσης Digital Marketing & Social Media το οποίο προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε digital & social media, καλύπτοντας όλα τα θέματα που χρειάζεται να γνωρίζει κάθε επαγγελματίας και σύγχρονο στέλεχος του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας.

Το Κ.Δ.Β.Μ.2 ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ είναι ένας σύγχρονος και «ζωντανός» εκπαιδευτικός οργανισμός που προσφέρει τα πλέον ανταγωνιστικά εκπαιδευτικά προγράμματα για επαγγελματίες, με στόχο τόσο την επαγγελματική αποκατάσταση όσο και την εργασιακή εξέλιξη.
Σε ποιους απευθύνεται
• Σε επαγγελματίες του marketing και της επικοινωνίας για την εξειδίκευση στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας.
• Σε εργαζόμενους/ στελέχη μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω την επιχείρησή τους.
• Σε ελεύθερους επαγγελματίες για την ανάπτυξη του πελατολογίου τους.
• Σε φοιτητές/ απόφοιτους σχολών – ανεξαρτήτως ειδικότητας – για την ενίσχυση του βιογραφικού τους και την απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων.
• Σε νέους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επιχειρηματικά ή ως ελεύθεροι επαγγελματίες με το marketing και την επικοινωνία.
• Σε νέους επιχειρηματίες που αναζητούν αποτελεσματικούς και οικονομικούς τρόπους προώθησης των προϊόντων/ υπηρεσιών τους.
Ενότητες
Αρχές και βασικές αρχές της ψηφιακής οικονομίας
Social Media Plan
Κοινωνική Δικτύωση
Digital Marketing Plan
Εργαλεία παραγωγικότητας
Online Φήμη Marketing και εργαλείων παρακολούθησης
Διαχείριση Περιεχομένου
Εφαρμογές Social Media
Digital Μάρκετινγκ και Social Media για το ηλεκτρονικό εμπόριο
Inbound Marketing
Digital Advertising
Web Analytics
Mobile Marketing
Διαχείριση E-commerce
Επιχειρηματικότητα στην ψηφιακή οικονομία
Αν θέλετε κι εσείς να μετατρέψετε το διαδίκτυο σε δυνατό εργαλείο πώλησης και ισχυρό «σύμμαχο» της επιχείρησής σας, ή της εταιρείας/οργανισμού όπου εργάζεστε, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο του Κ.Δ.Β.Μ. 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή» Θεσσαλονίκης, καλώντας στο 2310 552406!
Για περισσότερες πληροφορίες:
Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή»
Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τηλ: 2310552406