Τον Εδεσσαίο Νίκο Δημάκα, που τον γνωρίσαμε μέσα από την κίνησή του σχετικά με την πρωτοποριακή ιδέα με το Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού εφηβικής ηλικίας με την εμπειρία του από τη Γερμανία είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε σε έναν αγώνα χάντμπωλ παμπαίδων β` και μίνι αγοριών.

Κατά τύχη άκουσε δύο νεαρούς να προβληματίζονται με την ετήσια συνδρομή τους προς τον Σύλλογο. Δεν έχασε ευκαιρία και έπειτα από δική του έρευνα βοήθησε 7 παιδιά της ομάδας με μεγάλη ευχαρίστηση και πλήρωσε εθελοντικά τη συνδρομή τους.

Το ίδιο πράγμα θα ήθελε να κάνουν και πολλοί εύρωστοι οικονομικά Εδεσσαίοι και Εδεσσαίες και με την πράξη τους να χαρίζουν χαμόγελα.

Ο εθελοντισμός και η χρηματοδότηση οικονομικά ενός παιδιού είναι ευχής έργον και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση ιδίως σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Τα παιδιά και η διοίκηση του Αερωπού Έδεσσας ευχαρίστησαν το Νίκο Δημάκα και βγήκαν δύο αναμνηστικές φωτογραφίες στη Βυζαντινή Γέφυρα και στο συντριβάνι του πάρκου Κιουπρί.

Αν μπορείς βοήθησε κι εσύ ένα παιδί Ακαδημίας οποιασδήποτε ομάδας της περιοχής μας. Τα παιδιά είναι το μέλλον αυτού του τόπου! Στήριξε τον τόπο σου!