Στο Ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας εχθές το βράδυ ο καιρός ήταν σύμμαχός μας και το τρένο που άφησε στην πόλη μας 2 μέρες λόγω καιρού έδειχνε ότι θα έλθει σήμερα. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Οδυσσέας Ιωάννου με το καταπληκτικό μουσικό σύνολό τους μάγεψαν τη γεμάτο άερα και νερό Έδεσσα και τους επισκέπτες-θαυμαστές που έμειναν καταευχαριστημένοι από αυτήν τη μουσική παράσταση.

Ένα τρένο που αργεί, μία μπάντα μουσικών και ένας παραγωγός ραδιοφώνου περιμένουν στον σταθμό, όπου συναντιούνται μελωδίες, σκέψεις, εικόνες, συναισθήματα, προσδοκίες και διαψεύσεις των τελευταίων σαράντα χρόνων.


Το ελληνικό τραγούδι τέμνει την συλλογική μας μνήμη και τους προσωπικούς δρόμους.
Παρατεταμένα χειροκροτήματα, γέλια αλλά και βαθυστοχασμός για αυτά που ζούμε και βιώνουμε στην καθημερινότητά μας ήταν μερικά από αυτά που μας χάρισαν οι ερμηνευτές αυτής της μουσικής παράστασης. Λίγο ο καιρός, λίγο τα πολλά πολιτσιτικά δρώμενα που λαμβάνουν χώρα ανά ημέρα στην πόλη μας, λίγο η κούραση, στο Ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας ήταν λίγο παραπάνω από 500 άτομα όπου μαγεύτηκαν και απόλαυσαν μια καταπληκτική μουσική παράσταση με φόντο τα αστέρια και το βαθυγάλανο Εδεσσαϊκό ουρανό και τα αιωνόβια δέντρα μας. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν χάλασε το χατήρι των αγαπημένων του και βγήκε μετά το τέλος της μουσικής παράστασης φωτογραφίες με όλους! Η ΔΗΚΕΔΕ έχει κάνει καλή δουλειά και έπεται συνέχεια με πανέμορφες θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες που θα αφήσουν εποχή!