“Η τύχη μας έχει τους Έλληνες πάντοτε ολίγους”
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

Ενώ το καθεστώς ανομίας (ανοχή, συγκάλυψη, ασυλία μεγαλόσχημων προσώπων), διαχέεται στη χώρα και απειλεί τη συνοχή της ελληνικής κοινωνίας και το ίδιο το πολιτικό σύστημα.
Ενώ κάθε τομέας του δημόσιου βίου όζει σκανδάλων, που απειλούν με απόλυτο εκφαυλισμό τη συνείδηση των πολιτών, πολλώ δε μάλλον να συμπαρασύρουν τις δομές και τις λειτουργίες του κράτους.
Ενώ οι περιστάσεις στα εθνικά θέματα, σε συνδυασμό με τις πιθανολογούμενες αρνητικές εξελίξεις στο Κυπριακό και Μακεδονικό ζήτημα, απαιτούν εθνική συνεννόηση ήτοι ενιαίο, σαφή, συγκροτημένο λόγο και συστράτευση πίσω από τον εθνικό στόχο.
Κάποιοι μεγαλόσχημοι παράγοντες του δημόσιου βίου, με γνωστό επιβαρυμένο κυβερνητικό (οι ίδιοι πρωτίστως τις τελευταίες δεκαετίες) παρελθόν, επιχειρούν, αλαζονικά, με τη βοήθεια τινών νεόκοπων παραγόντων του τύπου, από τα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντ και των φιλικά διακείμενων ραδιοτηλεοπτικών μικροφώνων, να μας πείσουν ότι όλοι σ’ αυτόν τον τόπο είναι ανάξιοι, αργυρώνητοι, ανεπαρκείς, επίορκοι και εξωνημένοι!

*** Πολιτικός Επιστήμων – Τεχ.Γεωπόνος – Παιδαγωγός