Στις εξετάσεις Νταν της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό συμμετείχαν πέντε αθλητές του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για την πολυπόθητη μαύρη ζώνη που τόσα χρόνια αγωνίζονται.

Η εξέταση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο Βασιλικών στην Θεσσαλονίκη με πλήθος συμμετοχών από όλη την Βόρειο Ελλάδα σε ένα κατάμεστο στάδιο με τους φίλους του αθλήματος.
Στην εξέταση συμμετείχαν και πέτυχαν τον στόχο τους οι : Κυπριανίδης Κωνσταντίνος, Μαλίγκα Έλενα, Πέτκος Γινάννης, Τούρα Ιωάννα και Χαρίτος Μαρίνος.

Η ομάδα μας έδωσε το καλύτερο της εαυτό συνοδευόμενη από την προπονήτρια Μπιρόζη Αναστασία που δήλωσε περήφανη βλέποντας τους αθλητές να προοδεύουν και να μεγαλώνουν και για το επίπεδο της Ομάδας, συγχαρητήρια σε όλους.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ WATERLAND
Φτάνοντας στο τέλος μιας ακόμα αθλητικής χρονιάς μια βουτιά στη waterland ήταν η καλύτερη εκδρομή για το κλείσιμο της χρονιάς. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και γονείς για τις όμορφες στιγμές που είχαμε!

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΕΡΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΡΑ
Αυτή την Κυριακή μια παρουσίαση του αθλήματος μας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Άγρα στις 21:00 στα πλαίσια της Γιορτής Κερασιού.