Ανακοίνωση-ευχαριστήριο Ελπίδας Έδεσσας στους ανθρώπους του Εδεσσαϊκού


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Εδεσσαϊκού και ιδίως τον κο Πελοπίδα και τον κο Κανάνη του Εδεσσαϊκού για την άριστη συνεργασία που είχαμε καθώς και την επικουρική βοήθεια που είχαμε διότι αν δεν υπήρχαν τέτοιοι άνθρωποι ίσως ακόμη να παίζαμε σε ακατάλληλα γήπεδα που μοιάζουν κυριολεκτικά όπως τα άσπαρτα χωράφια, κάτι που μας φέρνει λύπη! Εμείς θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες και στο τέλος θα τα καταφέρουμε γιατί όλοι μαζί μπορούμε!

Τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κλεισοχωρίου και όχι της Φλαμουριάς θα χρησιμοποιεί από φέτος ο Εδεσσαϊκός. Όπως αποφασίστηκε στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο και αφού πρώτα υπήρχε συμφωνία με τα υπόλοιπα σωματεία του Δήμου (τον Ιούνιο με την Ελπίδα Έδεσσας), στο Φορης Γεντζης θα πραγματοποιούνται μόνο οι επίσημοι αγώνες του Εδεσσαϊκου για το πρωτάθλημα της Football League 2.

Παράλληλα η Ελπίδα Έδεσσας με τον ακούραστο Βαγγέλη Βλαδίκα(περσυνό προπονητή της Ελπίδας, βοηθός προπονητή σήμερα), τον κο Πελοπίδα και τον κο Κανάνη του Εδεσσαϊκού όπου ήταν οι πρωτεργάτες στις εργασίες για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις αλλά και για το πότισμα των δύο γηπέδων έγιναν «πράγματα και θαύματα στο γήπεδο Κλεισοχωρίου και γήπεδο Πασά Τσαϊρ».

Ο Βαγγέλης Βλαδίκας έπιασε δουλειά ξεκινώντας τις πρώτες βελτιώσεις εντός και εκτός γηπέδου ενώ από τη διοίκηση του Εδεσσαϊκού θα υπάρξει νέα σπορά, θα καθαριστεί από τα χόρτα ο περιβάλλον χώρος και θα υπάρξει ενίσχυση των προβολέων.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες και στο Πασά Τσαϊρ όπου θα γίνονται οι προπονήσεις πλέον της Ελπίδας Έδεσσας ενώ στο Κλησοχώρι θα πραγματοποιούνται οι επίσημοι αγώνες και εκεί συναντήσαμε τον Βαγγέλη Βλαδίκα και τον Θωμά Ουζούνη να ποτίζουν το γήπεδο με πυρετώδη ρυθμό αλλά και να φτιάχνει διάφορα μερεμέτια στις εγκαταστάσεις και τα αποδύτηρια για τους φιλοξενούμενους όπου θα συνεχίσουν μέχρι και τον Αύγουστο (να έχουν ζεστό μπάνιο και πλέον το γήπεδο να μην μοιάζει με χωράφι).