Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και ο Απόλλωνας Καλαμαριάς εγκαινιάζουν στρατηγική συνεργασία, με στόχο την επιμόρφωση των σπουδαστών πολλαπλών ειδικοτήτων.

Η συνεργασία περιλαμβάνει διοργάνωση εκπαιδευτικών επισκέψεων στα αθλητικά κέντρα του Απόλλωνα στην Καλαμαριά, όπου οι σπουδαστές Προπονητικής και Στελεχών Ασφαλείας θα έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν στην πράξη τις γνώσεις τους. Οι σπουδαστές θα έχουν ακόμα επιπλέον επιμόρφωση, παρακολουθώντας διαλέξεις και σεμινάρια από τους προπονητές των ακαδημιών.

Επιπλέον, σπουδαστές των τομέων Εφαρμοσμένων Τεχνών, Οικονομίας & Διοίκησης και Πληροφορικής στο πλαίσιο της συνεργασίας αναλαμβάνουν ενδιαφέροντα δημιουργικά projects σε συνεργασία με τους ιθύνοντες του Απόλλωνα, παρουσιάζοντας έτσι τις πρώτες τους επαγγελματικές δουλειές!

Σε συνεργασία με το Γραφείο Σταδιοδρομίας τέλος, προβλέπεται η εξασφάλιση θέσεων πρακτικής άσκησης για σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ τόσο στο αθλητικό όσο και στο διοικητικό τμήμα του ιστορικού συλλόγου.

Η αρχή της συνεργασίας έγινε με τα τμήματα Γραφιστικής, τα οποία παρουσίασαν σε επίσημη εκδήλωση, παρουσία και του Προέδρου του ΔΣ κυρίου Αλέξανδρου Νεράντζη, τις προτάσεις τους για την ανανέωση της εταιρικής ταυτότητας του Απόλλωνα. Οι προτάσεις έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για rebranding του συλλόγου.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς ιδρύθηκε το 1926. Ο ερασιτέχνης Απόλλωνας σήμερα διαθέτει πληθώρα ακαδημιών, που περιλαμβάνουν ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλει, χάντμπωλ, τένις, στίβος, πινγκ πονγκ, ενόργανη και τζούντο και άλλα αθλήματα.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ καλωσορίζει μια ακόμα μεγάλη συνεργασία, παραμένοντας πιστό στη δέσμευσή του για παροχή ποιοτικής επαγγελματικής εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις κάθε κλάδου.